The One. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Salutare tuturor! Am un zzr de 250 si vreau sa-i reglez/curat carburatoarele. Daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva ...spuneti-mi .Ideea este ca am gasit pe cineva dar e genul care pt. a schimba o bujie i-ti desface motorul sa te unfle la pret Asa ca va rog sa-mi recomandati pe cineva serios care face treaba buna la un pret corect. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salutare tuturor!Am un zzr de 250 si vreau sa-i reglez/curat carburatoarele. Daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva ...spuneti-mi .Ideea este ca am gasit pe cineva dar e genul care pt. a schimba o bujie i-ti desface motorul sa te unfle la pret Asa ca va rog sa-mi recomandati pe cineva serios care face treaba buna la un pret corect. Multumesc anticipat! Cauta pe site la sectiunea membri nick-ul TNG. Ti-l recomand cu caldura. Daca mai vrei si alte relatii, o poti contacta si pe omoloaga ta, nick Pantera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kninja Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Poti sa incerci si la Kaore ca omu' se pricepe la japoneze (are si el prin curte d-astea care sunt mai rare pe la noi : zzr 250 si 400). Cu pretul nu stiu cum e dar ... da un telefon. Daca nu ii gasesti numarul da un PM ca s-ar putea sa il am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Multumesc de informatii,am primit deja cateva nr.de telefon si sper sa rezolv. Atentie la neatenti! Mai baieti,nu stiti pe cineva care se deplaseaza si la domiciliu pt reglat carburile?!!Eu tin motorul la curte in Popesti Leordeni si prefer sa dau ceva in plus la mecanicul care vine decat sa mai dau bani pe transport.Dca este cineva rog sa-mi lase un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate