knox Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Propun o mica excursie!!! traseu: bucuresti - lehliu - calarasi - silistra (118 km x 2 (dus intors) data: (17-81 mai 2008) descriere: plecare de la benzinaria din pantelimon, pe drumul vechi spre mare (prin lehliu), trecut cu bacu din calarasi in silistra cu un mic popas aici (vezi harta marcaj albastru) dupa care intoarcere saaaau.. daca chiar sunt doritori putem merge spre marea de la bulgari prin Dobrich pana in Albena - Nessebar, tot drumul este la fel ca cel branesti-lehliu adica oglinda si foarte putin circulat si n-ar fi rau sa stiti .. in wk se anunta 30 de grade viteza de croaziera: 50-90-120 alte obs: ? taxa de bac 10-20 ron de la 6 dim la 9 seara inclusiv sambata si duminica. ? la granita se trece doar pe baza de buletin (CI). Ia sa vedem ps: varianta extinsa are 300 km dus Editat Mai 16, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Propun o mica excursie!!! traseu: bucuresti - lehliu - calarasi - silistra (118 km x 2 (dus intors) data: (17-81 mai 2008) descriere: plecare de la benzinaria din pantelimon, pe drumul vechi spre mare (prin lehliu), trecut cu bacu din calarasi in silistra cu un mic popas aici (vezi harta marcaj albastru) dupa care intoarcere saaaau.. daca chiar sunt doritori putem merge spre marea de la bulgari prin Dobrich pana in Albena - Nessebar, tot drumul este la fel ca cel branesti-lehliu adica oglinda si foarte putin circulat si n-ar fi rau sa stiti .. in wk se anunta 30 de grade viteza de croaziera: 50-90-120 alte obs: ? taxa de bac 10-20 ron de la 6 dim la 9 seara inclusiv sambata si duminica. ? la granita se trece doar pe baza de buletin (CI). Ia sa vedem ps: varianta extinsa are 300 km dus Azi la 15:00 plec si eu spre Silistra cu motoreta, team building, dar cu grup de conserve cu colegii.La intoarcere ma pot alatura grupului daca ma primiti, intentionez sa plec duminica dimineata dupa micul dejun. 0723626701 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 maine dimineata la ora 8 ..plec spre obzor - nessebar. de la omv ul de la iesire spre giurgiu daca ne lipim cumva..e ok intoarcerea este duminca seara maine dimineata la ora 8 ..plec spre obzor - nessebar. de la omv ul de la iesire spre giurgiu daca ne lipim cumva..e ok intoarcerea este duminca seara daca vreti cazare in obzor ziceti (preturile pe la 10 - 15 e /camera / 2 pers pe noapte ) tel meu 0724 34 32 94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 vezi ca s-au spurcat bulgarii si iau pielea de pe tine. e plin de radare pe axa ruse - varna, a inceput sezonul de vanat la romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 nu mai speria lumea pe traseul asta prin calarasi - dobrich .. drumul e oglinda si pe deasupra mai e si pustiu .. intalnesti o masina la 5 km .. de radar nici nu se pune pb poate pe giurgiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 nu mai speria lumea pe traseul asta prin calarasi - dobrich .. drumul e oglinda si pe deasupra mai e si pustiu .. intalnesti o masina la 5 km .. de radar nici nu se pune pbpoate pe giurgiu ... am vazut ca foxbat iese pe giurgiu. eu am fost de multe ori si erau cooperanti militienii bulgari. a venit cineva recent si m-a ingrozit, au vrut sa-i ia toate actele si le-a dat o gramada de bani sa-l lase in pace. decat sa ma fugareasca astia pe aici eu treceam des in bulgaria. sa ziceti cum a fost cand veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 La granita nu se trece doar pe baza de buletin (CI). Mai trebuie si talonul jucariei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 am vazut ca foxbat iese pe giurgiu. eu am fost de multe ori si erau cooperanti militienii bulgari. a venit cineva recent si m-a ingrozit, au vrut sa-i ia toate actele si le-a dat o gramada de bani sa-l lase in pace. decat sa ma fugareasca astia pe aici eu treceam des in bulgaria. sa ziceti cum a fost cand veniti. multumec doru, apreciez sfatul tau exact , nici mie nu mi place sa ma fugaresca ai nostrii:) spune mi , cel de care pomenesti era pe 2 sau pe 4 roti ? nu mai speria lumea pe traseul asta prin calarasi - dobrich .. drumul e oglinda si pe deasupra mai e si pustiu .. intalnesti o masina la 5 km .. de radar nici nu se pune pbpoate pe giurgiu ... da, stiu druul dar eu n o iau pe acolo ca n am treana in "nord" ci la sud de varna si as ocoli degeaba multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) e vb de stefan, cel care a avut rt acum are gsa, nazdravanul aici pe forum. l-au luat cand a venit din grecia. zicea ca numai in zona ruse erau 3 radare in 100 km. ma rog, la el nu exista viteza sub 200 si alt regim decat blana. am inteles ca l-au luat cu ceva peste suta in zona de 60. atentie radarele bulgarilor sunt in banda x, nu bat departe si iti sar in fata in ultima clipa, detectoarele nu prea dau rezultate. Editat Mai 16, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 e vb de stefan, cel care a avut rt acum are gsa, nazdravanul aici pe forum. l-au luat cand a venit din grecia. zicea ca numai in zona ruse erau 3 radare in 100 km. aha, am inteles si noi am vazut cateva si o partea au cotizat, am inteles ( se pare ca e vorba de acelasi drum cand ne am intors din tasos ) haios este ca personal n am vauzt nici unul si se cam facea misto de mine ca s ochelarist oricm , sincer si tu stii poate si mai bine, e imposiblsa mergi un motor mai ..marisor ca si capacitate si sa respecti viteza legala ( ma refer la drumurile astea in afara oraselor ) cum o fi norocul , inca odata multumesc pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 sa ai hartii de 5 si 10 eu la tine. de obicei haleau si 5, in ultima vreme se spurcasera la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate