qarews Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) espero virat stanga ... motor[honda hornet] intrat in aripa fata stanga victima transportata la spital, imediat dupa accident s-a ridicat a mers putin sprijinita apoi a cazut sau s-a asezat jos rana la cap, posibil sa-i fi sarit casca in momentul impactului 2008.05.18 in jurul orei 12 noaptea pe soseaua pacurari la intersectia cu drumul care duce spre cimitirul evreiesc Editat Mai 18, 2008 de qarews Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 motor honda cb 500, pasagerul (o fata) e cea transportata la spital, motociclistul a scapat fara nimic...masina a iesit de pe o straduta laterala direct pe banda 3!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cu o ora inainte de acest accident exact in aceeasi intersectie aseara mi-a intors brusc in fata un peugeot condus de o femeie care a semnalizat dreapta si a tras de volan stanga de pe banda 1 pe contrasens ca sa execute intoarcerea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Asta e accidentul ala cu o femeie care era in fata motociclistului si i-a intors in fata fara sa semnalizeze? Am vazut dimineata la stiri ca soferita declara ca "motociclistul s-a urcat pe mine!" Eu sper sa nu il scoata si pe el vinovat ca nu a pastrat distanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Asta e accidentul ala cu o femeie care era in fata motociclistului si i-a intors in fata fara sa semnalizeze? Am vazut dimineata la stiri ca soferita declara ca "motociclistul s-a urcat pe mine!" Eu sper sa nu il scoata si pe el vinovat ca nu a pastrat distanta... Offtopic: http://www.protv.ro/stiri/eveniment/casca-...-de-19-ani.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Asta e accidentul ala cu o femeie care era in fata motociclistului si i-a intors in fata fara sa semnalizeze? Am vazut dimineata la stiri ca soferita declara ca "motociclistul s-a urcat pe mine!" Eu sper sa nu il scoata si pe el vinovat ca nu a pastrat distanta... nah, ala e din pitesti parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate