berchez_cel_turbat Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 care nu are de lucru si are vreme....am puso de un chef la mine...acuma...astazi...ora 21 si o leaca...haidaeti...cinstim un pahar doua de tuica si vin de casa...tel 0742184829 berchez...stau in grigorescu...cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 deja suntem 2...mai vin inca 2 (bucea si cu fola) incet incet ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 ajung in juma de ora .. sper ca ai destula bautura ... sunt ceva fete pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 SUPER!!! Da nu pot sa ma duc....pai pana cand ajung acolo no sa mai fie tzuica ..... Cred ca dau un apel sa vad ce faceti voi maine?..... ditractie placuta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 no bene lasa ca bem si singuri...daca e musai...ce sa facem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Daca a fost ziua ta, LMA!!! Daca numai ti-a fost sete, sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 sete... si o prins bine o leaca de beutura....uf..asa ne-am rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 sete... si o prins bine o leaca de beutura....uf..asa ne-am rupt si eu care credeam ca nu bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 poate s-o apucat omu recent de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 joke: probleme gogule? ( ...faza de la Bacau)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 beau da mai rar...la ocazii...adica aproape in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Ba Berchez te mai turbezi, si nu ne spui... hmmm.. data viitoare sa ma anunti si pe mine buei, si la mine place baute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate