Tzh Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Am pierdut surubul care prinde carena.E vorba de un surub cu filet marunt cu capul de 4 si nu stiu unde sa gasesc.Am unblat pe la mine prin oras pe la mai toate magazinele de surubaraie,dar nimic.Toti imi ziceau ca e surub mai 'special' si ca nu prea am sanse sa gasesc.E vorba de carena de un Suzuki Gsx 600 f din 1995.Daca stie careva unde as putea sa gasesc...Am pus si o poza ca sa se inteleaga mai bine despre ce e vorba!Daca aveti careva service si aveti din greseala un surub de genu,as fi recunoscator:D Va multumesc;) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 daca are "capul" de 4 inseamna ca surubul e de ~6mm probabil e in zoll, iti trebuie un burghiu de 6,4mm si un tarod de M7, binenteles alt surub M7 si asta basta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nu cred ca este un surub special, dar daca este desfa surubul similar din deapta si da fuga la un strungar sa faca unul identic, sau dupa ce-l desfaci fa o poza si masoara diametrul filetului poate gasesc ceva in cutia cu maimute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 L-am luat pe celalat jos si am mers pe la cateva magazine pe la mine prin oras si aia ziceau ca e 'special' adik are filet marunt si de alea...cred ca faza cu strungarul e solutia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 L-am luat pe celalat jos si am mers pe la cateva magazine pe la mine prin oras si aia ziceau ca e 'special' adik are filet marunt si de alea...cred ca faza cu strungarul e solutia... si io am patit la fel cu un surub cu pas mai ciudat... surubu de la carburator de reglezi relantiu... mi`a luat 10 lei la un strungar sa mi`l faca din nou...cam mult dar cand nu ai de unde alege... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate