aronbmw Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Faine poze Yzule, felicitari ! Astea-s facute cu aparatu' ce l-ai reparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Bravo Yzule pentru poze Ce bune is efectele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ha ha, Yzule, dreptul de autor Âşi banii îi bem. Clar? Mă înțeleg eu cu Âşefa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Superbe poze! Bravo, felicitarile mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Faine poze Yzule, felicitari ! Astea-s facute cu aparatu' ce l-ai reparat ? O parte din ele sunt facute cu beteagul, restul cu iPhoooonul lui Lavinia. Bravo Yzule pentru pozeCe bune is efectele astea.... Tot Lavinia e raspunzatoare pt efecte...eu doar am indrumat-o. Mint! Superbe poze! Bravo, felicitarile mele! Merci Zoli de aprecieri. Da, mai ales cu efectele de rigoare, au iesit superbe. Urmatoarele sa speram ca vor fi si mai artistice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Cine mai vrea la o tura prin munti, cu soft-enduro (inca vreo 5), sa se prezinte la un 11 la omw manastur sau sa sune 0745927446 ( Patrick). Sanatate si o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksteel2006 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Faine imagini yzulyka, banuiesc ca a fost o iesire super. Fain de unii, week-end calare, poze, plimbari, iesiri, nu va merge rau. Eu mi-am terminat vacanta in tara deja de o luna si pana peste cateva luni o sa traiesc din amintiri. Pun si eu aci cateva poze de pe unde am umblat calare pe la inceputul lui martie, cu scurte iesiri aproape in fiecare zi: Cheile Turului, Cheile Turzii, Muntele Baisorii, Coltesti(chiar ca e foarte faina zona, pacat de drum). PS. M-am intalnit si cu GhostRider in Cheile Turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 @nicksteel2006: foarte frumoase pozele @Yzule, cand mai pui poze fi dragut si micsoreaza latura lunga la un 600 pixeli rogu-te. Dureaza mult pana se incarca toate pozele la 1024 si le micsoreaza forumul. Pentru cine vrea sa le vada mari pune un link pentru albumul din photobucket. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 Faine imagini yzulyka, banuiesc ca a fost o iesire super. Fain de unii, week-end calare, poze, plimbari, iesiri, nu va merge rau. Eu mi-am terminat vacanta in tara deja de o luna si pana peste cateva luni o sa traiesc din amintiri. Pun si eu aci cateva poze de pe unde am umblat calare pe la inceputul lui martie, cu scurte iesiri aproape in fiecare zi: Cheile Turului, Cheile Turzii, Muntele Baisorii, Coltesti(chiar ca e foarte faina zona, pacat de drum). PS. M-am intalnit si cu GhostRider in Cheile Turzii a doua poza este de pe muntele baisorii cred e super poza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksteel2006 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salut si merci frumos pentru aprecieri. @ Schumy Cj : Ma asteptam sa vii si tu la foto-sesiunea din Cheile Turzii, asa n-as fi fost singurul calare; nici macar n-a nins foarte tare dar noroc cu manerele incalzite, m-au scos din multe necazuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salut si merci frumos pentru aprecieri.@ Schumy Cj : Ma asteptam sa vii si tu la foto-sesiunea din Cheile Turzii, asa n-as fi fost singurul calare; nici macar n-a nins foarte tare dar noroc cu manerele incalzite, m-au scos din multe necazuri . Eu tocmai ce am schimbat Dominatorul cu Transalp si o perioada am fost fara moto. Poate se mai propune o iesire la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Eu tocmai ce am schimbat Dominatorul cu Transalp pai s-o vedem la 'Poze' (cu motoarele noastre) sa ne bucuram si noi, n-o tine doar pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 O scoate doar duminica pe eroilor să nu se murdărească, doar e street modelul ăla de transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) O scoate doar duminica pe eroilor să nu se murdărească, doar e street modelul ăla de transalp. _________ Transalpul ajunge la mine doar duminica. Asa ca doar atunci pot sa ii fac poze. Editat Aprilie 14, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 No in sfarsit. De weekendul viitor te asteptam sa poluezi fonic padurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) No in sfarsit. De weekendul viitor te asteptam sa poluezi fonic padurile. Weekendu viitor nu cred, dar peste 2 saptamani e foarte posibil. Trebuie timp si bani si de inmatriculat... Si de poluat fonic(serios) padurile la anul, cand pe langa Transalp sper sa fie si ceva enduro Editat Aprilie 14, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Aiurea cu Serghei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Sambata , 17Apr. 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Prima tura cu Transalpul pana la Huedin: http://schumyeplecatcumoto.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Sambata , 17Apr. 2010 Mesaj completat dupa cum vad santeti o gasca de bezivi. io nu vreau sa umblu cu voi ca tat a doua poza e la crasma Editat Aprilie 22, 2010 de Grave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Nu ai înțeles nimic. E concurs care ajunge primul la crâÂşmă. Pardon. La benzinărie. Consumă mult motoarele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Nu ai înțeles nimic. E concurs care ajunge primul la crâÂşmă. Pardon. La benzinărie. Consumă mult motoarele astea. tu imi inspiri incredere. ma iei pasagera? promit ca ma tin numa de stiulete, pardon, maner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 //.....Yzule chiar pe mine ...........primu..... vedem noi sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Am bagat si duminica asta o mica plimbare de regenerare dupa o noapte de consum de alcool...Am m ers pana in spatele Cheilor Turzii, la pensiunea lui Baraian Ovidiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) grupul motociclistilor care zambesc dupa viziera saluta publicul curios asupra evenimentelor petrecute langa o ciorba de burta, intr-o duminica insorita de la terasa de pe meses! arhiva (~300mb) cu intregul eveniment, cu pozele la rezolutia normala si cele 2-3 filmulete, il puteti descarca aici. peter Editat Aprilie 26, 2010 de szocspeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate