Sari la conținut

Poze Bacau


Postări Recomandate

am ajuns viner la ora 18 intrerea 190mii NEJUSTIFICAT DE MARE(lojic ca umea platea 200mii ca nu aveau rest :wave: )...am campat dupa care am inceput sa patrulam( eu cu un prieten pe 2 XT-uri timp de 2 zile non stop)....am constatat ca scena nu era pusa de vineri dar era una pt "K1"....sambata parada demonstratii pepe....cand sa inceapa concertele si concursurile a inceput sa ploo si totul s-a intrerupt...dupa ce ploaia s-a oprit au inceput sa cante formatiile rock iar la final foc de artificii

post-13-1118644177_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Bacau: Sponsor Primarie? Primaria nu mai are bani? Vineri a fost "concert" cu o persoana care facea karaoke... Sambata... la ora 00 totul era pe sfarsit... Si in restul serilor nu era decat un CD cu Rammstein care mergea mereu, si atat de tare incat nu se putea dormi. Mancare calda nu era, iar, decat seara... si ... de cafea sa nici nu vb ... nici nu parea proaspata (dimineata). Apa calda ...??? Dus si toaleta ... lasau toate de dorit. Striptease??? Nimic! :o

OK Intrarea si calatoria au fost ieftine ... Locul a fost frumos ... atmosfera la fel ... Berea a fost buna rece, concursul si parada super. Organizatori au fost de ajutor si prietenosi, nu a ieit cu scandal ... sau nu am vazut eu.

Sper ca anul viitor sa fie mai bine. :blbl:

 

ride free!

Wolfi :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmm, intalnirea de la Bacau m-a lasat cu un gust amar.Nu din pricina vremii, care a fost destul de capricioasa, ci din pricina celor care s-au intamplat acolo.Mai intai de toate organizarea a fost mai degraba 'dezordonata'.Vineri nu au mai cantat cei care trebuiau sa destinda atmosfera, asa-zisul concurs de K1 a fost mai degraba un 'concurs' de box unde fiecare a facut cam ce i-a trecut prin cap.

In al doilea rand, ziua de sambata mi-a rezervat numai surprize.Desi ma asteptam ca organizatorii sa vina macar cu vechile concursuri :tras cauciucul, mers incet si traditionalul 'Custom Bike', ei ne-au tras teapa si de data asta.

Nu numai ca nu au mai fost concursuri, dar au facut si un mic BLAT :wave: cu concursul de Custom Bike, unde , surpriza: nu au prea fost concurenti, nu a fost juriu, motocicletele respective au fost 'punctate' fara nici un public ( la usa din spate ca sa zic asa ).Surpriza cea mai mare a venit insa tot de la organizatori care au permis ca la acest concurs sa concureze motocicleta care a luat locul doi anul trecut la Bacau, desi stiam ca regulamentul concursului de Custom Bike interzice participarea ACELEASI motociclete in ani consecutivi la concurs.Dar poti sa te pui cu organizatorii?

Ca sa nu mai zic ca tipul care a adus respectiva motocicleta NU I-A MAI ADUS NICI MACAR O MODIFICARE.......nici macar nu a revopsit-o sau altceva.A fost dezamagitor sa observ ca spiritul de fairplay a disparut la Bacau .Poate ca organizatorii vor inceta sa mai faca BLATURI (desi ma indoiesc ptr ca am auzit ca se fac bani frumosi din asta).

Ma intreb care a fost totusi miza REALA a acestui concurs.Ma gandesc ca aceste concursuri de bricolat sunt facute ptr ca noi sa putem admira si aprecia efortul si rezultatul unor echipe din tara si nu pentru a baga niste bani (sau alte beneficii imediate sau viitoare) in buzunar.

Astept replica organizatorilor.Imi place adevarul, dar ma indoiesc ca il veti spune.O veti da cotita pentru ca ati cam calcat pe bec si becul s-a spart.Oricum, parerea mea e ca, in timp, intalnirile se vor rari ca numar si se va face o selectie din punctul de vedere al organizarii, al distractiei si nu in ultimul rand al spiritului de fairplay pe care voi, in graba pregatirilor, l-ati uitat acasa.

Era sa uit.Cred ca e prima oara cand la Bacau nu s-a dat nici macar o cutie de chibrituri (SIMBOLIC) pentru cel care a ajuns primul. (asta ca sa isi poata da foc in caz ca se distreaza prea tare).Nu ma asteptam sa dati ca premiu o tona de benzina, ci mai degraba un premiu cat de mic...dar SA-L DATI.

Si inca ceva.....era o idee sa organizati o tombola , daca tot ati vandut bilete cu serii pe ele.Dadeati si voi o cagula or something si lumea era mai vesela.

Singurele lucruri care mi-au placut au fost concertele de sambata seara si artificiile.In rest, DEZAMAGITOR.Sincer.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...