SRJN Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Mai e cineva pe aici care are toate toate numerele Univers Moto,inclusiv numarul Master din 2003? Apopo,nu sunt de dat/vanzare ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Si io, da fara numarul Master. O iau mai mult din inertie. E cam slabutza revista. Editat Iunie 8, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cumpar de la voi revista unde prezinta dr 350 ,o da careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 cumpar de la voi revista unde prezinta dr 350 ,o da careva? Cumpar primele zece numere.Astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Mai e cineva pe aici care are toate toate numerele Univers Moto,inclusiv numarul Master din 2003? Apopo,nu sunt de dat/vanzare ale mele. si eu am absolut toate numerele revistei, inclusiv numarul master. la fel si cu celelalte doua reviste motolife si motociclismo, absolut toate, plus altele cumparate de prin drumurile pe afara italia, austria, germania, ungaria... pe langa reviste mai am si o colectie mare de machete moto, cumparate si astea de prin toata europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) pe langa reviste mai am si o colectie mare de machete moto, cumparate si astea de prin toata europa. Man, uite aici threadul cu machetute. Te asteptam acolo sa ne zici ce ai. /index.php?...&start=1290 Editat Februarie 21, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Man, uite aici threadul cu machetute. Te asteptam acolo sa ne zici ce ai./index.php?...&start=1290 uita-te la pag 127 si ai sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ... si eu am toate numerele inclusiv cel master... .... si o colectie de 107 machete Mesaj completat ... si eu am toate numerele inclusiv cel master... .... si o colectie de 107 machete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Cumpar numarul master! Daca il mai are cineva si e dispus sa se desparta de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate