Sari la conținut

Sfaturi.. daca aveti ...

ioan
 Share

Postări Recomandate

Sa traiti ... am si eu o intrebare:

am.. jentzi de vw jeta in garaj la mine cu tot cu gume pe ele .. si ma tenteaza sa le bag pe planeta mea ... intrebarea este .. se poate face fara transmisie din aia .."dubla" cum am vazut intr-o poza pe aicea(cu un pinion "dublu" "intermediar" [nu prea stiu denumiri tehnice])... adica are ceva daca sta lantzu putin stramb .. si : bascula .. cum o dau mai in spate ? e mai bine sa o mut cu totu sa o sudez mai in spate ? sau sa o tai si sa o lungesc ? oricum trebe latzita ... si ultima intrebare .. daca o mai facut careva din astea .. stiti cam pe la ce suma ajung cu tot cu strungari .. sudori .. ? in lei va rog.. din aia usori ...

mersi de rabdare :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze de greseala .. se poate sterge postu .. am pus si la comuniste .. daca are careva de aicea vreo idee .. orbecaind@yahoo.com :banana: ... mersi de intelegere

Link spre comentariu

dacă lanţul va fi strâmb se av tensiona şi se va rupe...

pentru basculă, tai bascula şi bagi nişte bară plină, dai găuri în ţeava abscuşlei şi apoi resudezi la capete şi prin găurile date în ţeava basculei..

cu strungari şi sudori..după tupeu..

Link spre comentariu