SEBYK Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salutare! weekendul trecut din lipsa de ocupatie..m-am apucat sa pun niste plasa de aluminiu pe carene la motor sa acopar gaurile alea de aerisire....ce vreau eu sa va intreb este daca imi poate afecta cu ceva motorul..racirea mai exact...am pus si niste poze ca sa va dati seama ce am facut (sper ca nu am facut vreo prostie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Arata chiar foarte bine si stai linistit motorul nu o sa pateasca nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 Arata chiar foarte bine si stai linistit motorul nu o sa pateasca nimic OK...mai pun niste poze sa se vada si "licuricii" pe care i-am ascuns pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Nu afecteaza cu nimic atat timp cat aerul mai poate trece prin plasa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ziua arata super marf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 ziua arata super marf Ms ms...am pus si in spatele rotii din fata..sub radiator...da nu am facut poza.. Am facut putin "tuning" cu bani putini........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate