Metallbyker Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut , Unde gasesc placute frana pt transalp in bucuresti pe stock ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut , Unde gasesc placute frana pt transalp in bucuresti pe stock ? ? daca nu gasesti iti stau la dispozitie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_Dumitrescu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 La KTM am vazut ca au destule, poate ar trebui sa incerci acolo. Daca nu, este un magazin la apaca care aduce de pe louis, si mai este unul pe grivitei, nu stiu unde exact, de unde multi prieteni si-au luat pt diverse mobre, chiar mai putin cunoscute... Incearca la astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Eu am tot cumparat placute de frana Ferodo si filtre de ulei de la magazimul MANN de pe Plevnei colt cu Stefan Furtuna, dar acum s-a mutat si nu stiu unde. Poate stie cineva unde pot fi gasiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate