Sari la conținut

santuri in capacul din stanga ....!


scaf
 Share

Postări Recomandate

Salutari !

 

zilele astea am zis sa etansez si eu capacul din stanga (de pe partea cu ambreiajul..) si dupa ce l-am desfacut am constat ca in partea de jos a capacului au aparut niste santuri (de parca ar fi bagat cineva un flex acolo ! exact asa arata santurile !...) spun santuri ca acum sunt vreo trei :banana: !!!....m-am tot gandit de la ce sa fie fenomenul asta ? (cumva de la lant ??? ..sa se fi largit ? ...sau altceva ?)...binenteles ca am gasit pilitura de aluminiu in uleiul de transmisie (pe care desigur ca-l schimb )...ma gandesc ca daca continui sa merg asa cu ea pana la urma imi gaureste capacul si de acolo ....belea maxima !...ce pot sa fac ?

 

 

 

TNX :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

da, e de la lant! e o chestie foarte, foarte comuna la ij! doar daca e prea larg poate sa-ti dea gaura! oricum daca stai sa-l asculti cand il forjezi putin o sa auzi un carait de acolo! schimba lantu' daca poti dar sa stii ca gasesti destul de greu unu' care sa se potriveasca...'tu-le mama lor de rusi care nu pot sa scoata doua lanturi la fel!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry dar pe asta nu-l mai vindeci nici cu cu matraguna, nici cu mama poxipolului. Cauta alt lant ca nu ai ce sa-i faci, megrand cu el asa ajunge sa dea gaura unde freaca, uzeaza pinioanele/se rupe/sare samd adica distrugi motorul. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da deja am vorbit ! sa cumpar astazi unul si ma :banana: sa se potriveasca pt. ca am prins mare frica de pisele de schimb rusesti care pt. calitatea pe care o au sunt super scumpe (aci ma refer nu neaparat la bani ...ci la faptul ca te enervezi ca le pui si tot nu merg ! ... si mai cauti te miri ce defecte care nu exista de fapt ...pt. ca pur si simplu tie greu sa crezi ca o piesa pusa noua si e tocmai buna de aruncat !...(ex:asa am patit-o cu o bobina de inductie , un set de platine ....etc).

 

 

asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...