Sari la conținut

SCOOTERE ROMANESTI?!


riot
 Share

Postări Recomandate

In nici un caz nu o sa se faca scutere in Ro cu toate eforturile pe care incearca unii sa le faca. Pe piata exista multe variante ce costa mai mult dar investitia merita. Eu unu nu as cumpara nici sa fiu mort. Acum 1 zi mi-am luat Runner de 50 cc am dat o caruta de bani dar ganditi-va ca e firma Piaggio care are renume. Nu am nu stiu ce salariu sunt student si lucrez 4 ore am mai imprumutat de la parinti si am scula dar din Ro nu mi-as cumpara sincer.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 51
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sALUT,EU AM FACUT ROST DE UN SCUTER SUZUCHI DE LA UN VECIN,ESTE MODEL MAI VECHI DAR TOTUSI ESTE DESTUL DE COMPLICAT SA TE APUCI SA-L REPARI SINGUR,IN FINE CEEA CE VREAU SA SPUN ESTE CA DACA VREI SA PRODUCI IN SERIE ASA CEVA,IN PRIMUL RIND CA SA SE VANDA LA NOI IN TARA TREBUIE SA FIE IEFTIN SI REZISTENT,USOR DE REPARAT,PIESE CARE SA SE POATA POTRIVI SI DE LA ALTE TIPURI DE SCUTERE,PISTON,BIELA,ETC.sA OFERI CLIENTULUI SAU NUMAI UNUI ANUMIT NUMAR DE CLIENTI GARANTIE DE 500-1000 KM ( POATE EXAGEREZ DAR PRESUPUN CA DACA ESTE UN TIP CARE MERGE TOATA ZIUA CU EL FACE KM ASTIA IN 2-3 SAPTAMANI SAU MAI PUTIN ),ASPECT PLACUT DAR SA NU FIE PREA INCARCAT,2-3 CULORI ASTA DACA SE FACE COMBINATIE DE CULORI,CONSUMUL NU CONTEAZA,LA 49 cm3 NU POATE CONSUMA 4 LA 100 DE KM.LA INCEPUT VA FII GREU PENTRU CA PRETUL DACA VA FII DE MAXIM 500 EURO,BANII INVESTITI IN ACEASTA AFACERE SE VOR RECUPERA MAI GREU,ASTA NUMAI LA INCEPUT,O DATA CU CRESTEREA VANZARII ( PUBLICITATE LA RADIO,ETC) MODELUL SAU FIRMA VA FII MAI CUNOSCUTA SI POATE AI NOROC SI RUPI PIATA IN DOUA.CE POT SPUNE,BAFTA MULTA !!!

 

 

P.S. Oricum la noi in tara cred vom ajunge sa folosim mai mult scuterul decit masina personala la cum se circula si la ce aglomeratie este la noi !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...