Old Rider Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Duminica ma duc sa o aduc!Am ales intre ea si o YAMAHA TDM 850.Am facut o alegere corecta sau am gresit? Editat Mai 23, 2008 de Old Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 eu zic ca este o super alegere .......bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 eu zic ca este o super alegere .......bandit Multumesc,am si adus-o!Din 2000,29000KM.Nu ma intreba cum m-am simtit de la Bucuresti pana aici(de sapte ani merg doar cu IJ-ul!Oricum,bine ca am ajuns!O sa pun si niste poze dar sa vina fiul meu,eu si computerul santem ca doua drepte paralele! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Multumesc,am si adus-o!Din 2000,29000KM.Nu ma intreba cum m-am simtit de la Bucuresti pana aici(de sapte ani merg doar cu IJ-ul!Oricum,bine ca am ajuns!O sa pun si niste poze dar sa vina fiul meu,eu si computerul santem ca doua drepte paralele! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) F tare! Sa-l stapanesti sanatos! Daca o sa-l intretii cum se cuvine si o sa ai grija de el o sa-l foloseasca si nepotii tai. Te asteptam si la "Banditmania" (Motociclete de strada). Editat Mai 25, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 B12....one of THE BEST MONEY CAN BUY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 F tare! Sa-l stapanesti sanatos! Daca o sa-l intretii cum se cuvine si o sa ai grija de el o sa-l foloseasca si nepotii tai. Te asteptam si la "Banditmania" (Motociclete de strada). Multumesc pentru mesaj si invitatie!Deocamdata ne tatonam reciproc,in ultimii 7 ani um avut un IJ iar inainte altele din aceeasi categorie.Trecerea este destul de dificila,am facut cam 400 Km cu ea dar mai mult a fost drumul Bucuresti Constanta.Inca ma simt nesigur si nu m-asi incumeta sa vin la Sibiu. O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Banditmania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate