RaduKu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Am fost la spalatorie cu motorul si mi-a rupt o clema de plastic de la motor, care prinda codita de sa.....ce draq fac, inafara de sa o bat pe aia care mi-a rupt-o apasand ca disperata pe plastic? Cum lipsec sau pot sa fac altfel? Mentionez ca nu pica fara ea dar daca te apleci si vezi ca ii lipseste o clema e urat rau de tot. Solutii!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 21, 2005 Admin Share Postat Iunie 21, 2005 Du-te la un magazin care prepara vopseluri auto si vezi ca au aia o pasta speciala cu fibra de sticla,se foloseste usor si se intareste repede(si eu am patit la fel..) Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 ok! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate