mandeamarcu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 eu m am saturat sa dau ture doar in oras, asa ca propun un topic pentru cei care vor sa faca plimbari nitzel mai lungi decat port petrom si retur, pentru duminica o varianta usoara giurgiu - calugareni popas la han ,bem o apa plata cu sifon si retur total 50 km, care te bagi ? plecarea ora 13,00 chiar de la petromV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 eu m am saturat sa dau ture doar in oras, asa ca propun un topic pentru cei care vor sa faca plimbari nitzel mai lungi decat port petrom si retur, pentru duminica o varianta usoara giurgiu - calugareni popas la han ,bem o apa plata cu sifon si retur total 50 km, care te bagi ? plecarea ora 13,00 chiar de la petromV chiar misto ideea...da` eu zic ca daca ne strangem mai multi si e timpu frumos..sa mergem pana la oltenita...e si drumu bun, fara politie , nu prea e circulat, curbe frumoase. eu zic ca mai bine ne decidem la locu faptei(important e sa ne strangem ) ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Duminica, Mai 25 - Max:28˚C - Min:14˚C mai mult insorit Sanse de precipitatii:20% Umiditate: 65% Vant: 14 km/h din directia VNV partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 76% Vant:6 km/h din directia N chiar misto ideea...da` eu zic ca daca ne strangem mai multi si e timpu frumos..sa mergem pana la oltenita...e si drumu bun, fara politie , nu prea e circulat, curbe frumoase. eu zic ca mai bine ne decidem la locu faptei(important e sa ne strangem ) ciao dinspre Giurgiu, pe DN 41 – 75 km X 2 = 150 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ne vedem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 ne vedem duminica! trec pe la 12,38 prin centru sa te iau, Duminica, Iunie 1 - Max:29˚C - Min:14˚C razlet averse Sanse de precipitatii:30% Umiditate: 60% Vant: 14 km/h din directia ENE o propunere ceva pentru duminica? Duminica, Iunie 1 - Max:29˚C - Min:14˚C mai mult insorit Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 64% Vant: 6 km/h din directia S Duminica, Iunie 8 - Max:26˚C - Min:14˚C partial innorat Sanse de precipitatii:20% Umiditate: 71% Vant: 11 km/h din directia E o idee careva pentru duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Duminica, 8 iunie - azi am fost pe la Oltenita, singur. viteza de croaziera 80-90 am baut un suc pe un ponton de pe malul Dunarii, si m-am intors Luni, 9 iunie - azi am fost la bucuresti...cu cineva care are 125 cmc si cu cineva cu scuter de 50.. ne-am saturat de plimbarile Port - PetrOMV Marti, 10 iunie - Am fost iar in Oltenita. Eu cu eliminator 125, un quannon 125 si o aprillia rs 125 Seniorilor, voi ce naiba faceti? Editat Iunie 9, 2008 de AndreiXp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 daca mi vine si mie senzorul de viteza pana vineri,care mergeti pana la munte cu motoarele? ...oprire la breaza..concurs de ktm-uri....participa si din giurgiu baieti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 suna cam bine. mai da niste detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 giurgiu-oltenita-calarasi-ostrov-adamclisi-eforie-constanta-fetesti-autobahn a2-bucres-giurgiu vreo 600 km au fost in final 700 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 misto pozele...sa mai pui si altele daca mai ai vreau si eu sa merg in partea aia spre calarasi ca am auzit ca e misto .maybe next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 uite inca 3 buc http://www.thethundersmc.com/index.php?tar...category_id=140 care vrei sa mergem? Duminica, Iunie 29 - Max:32˚C - Min:19˚C partial innorat Sanse de precipitatii:20% Umiditate: 64% Vant: 8 km/h din directia ENE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 incerc sa-i contactez pe skype pe prietenii mei din Rousse. eu vin sigur. ora sa o stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) http://stiri.rol.ro/content/view/132322/20/ - Bucharest Golden Nights", cel mai mare festival de pirotehnie din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, intre 3 si 5 iulie. spectacol de artificii , super muzikie si lumini, intrarea a fost gratis pentru motociclete, sper sa fie si maine Cele mai spectaculoase focuri de artificii intra in concurs la Bucuresti unde a inceput Festivalul International de Pirotehnie, primul organizat vreodata in Romania. care vrei sa mergi diseara? merge careva aici : /index.php?showtopic=170395 Editat Iulie 3, 2008 de mandeamarcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 http://stiri.rol.ro/content/view/132322/20/ - Bucharest Golden Nights", cel mai mare festival de pirotehnie din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, intre 3 si 5 iulie. spectacol de artificii , super muzikie si lumini, intrarea a fost gratis pentru motociclete, sper sa fie si maine Cele mai spectaculoase focuri de artificii intra in concurs la Bucuresti unde a inceput Festivalul International de Pirotehnie, primul organizat vreodata in Romania. care vrei sa mergi diseara? merge careva aici : /index.php?showtopic=170395 Cam toata lumea care nu pleaca la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Cam toata lumea care nu pleaca la mare. si cine nu pleaca la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 si cine nu pleaca la mare? Foarte multi din cei pe care ii vezi in mod constant la Ursu. Si evident, tot Dac Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 si cine nu pleaca la mare? Foarte multi din cei pe care ii vezi in mod constant la Ursu. Si evident, tot Dac Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Foarte multi din cei pe care ii vezi in mod constant la Ursu. la Ursu ?? Editat Iulie 10, 2008 de mandeamarcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 la Ursu ?? Nu ziceai tu ca ai fost la Ursu joia trecuta? Is io capiata. Eniuei, se merge la dacorum. Eu plec la mare, dar ne vedem la Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Nu ziceai tu ca ai fost la Ursu joia trecuta? Is io capiata.Eniuei, se merge la dacorum. Eu plec la mare, dar ne vedem la Brasov. da la bikers am fost joia trecuta ... merg la intalnirea cu transalpistii din tara care e in aceiasi perioada cu brasov 01-03 august dar e linga rasnov, dar dam o fuga si la brasov o hoarda de transalpisti sa relationam cu populatia din zona, ne vedem atunci, bafta si vreme buna pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 vreo plimbare ceva weekendu care urmeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 vreo plimbare ceva weekendu care urmeaza ? Sambata, Iulie 26 - Max:26˚C - Min:16˚C averse cu descarcari electrice Sanse de precipitatii:40% Umiditate: 87% Vant: 8 km/h din directia V razlet averse Sanse de precipitatii:30% Umiditate: 95% Vant:5 km/h din directia NV Duminica, Iulie 27 - Max:28˚C - Min:16˚C averse cu descarcari electrice Sanse de precipitatii:30% Umiditate: 85% Vant: 8 km/h din directia NNV razlet averse Sanse de precipitatii:30% Umiditate: 94% Vant:6 km/h din directia NNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 vad ca esti foarte informat deci nimic in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 vad ca esti foarte informat deci nimic in weekend http://vremea.ido.ro/Giurgiu.htm, mai vedem pana atunci poate se schimba ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Duminica trecuta am facut o plimbare interesanta....ne`am intalnit ...am discutat sa mergem pana la Oltenita...pe urma pana la Calarasi...Ostrov -A2 -Bucuresti- Giurgiu . In total vreo 350km . o plimbare nu tocmai programata da` a iesit bine. poate mai facem ceva in week`end...ceva organizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate