Sari la conținut

bmw

INACTIV
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.moto4u.ro

Profil

  • Carnet moto din
    2007

bmw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc! am vazut ce au facut baietii aia, da' mie nu cred ca o sa-mi iasa,
  2. Cumpar crushbar si suporti coburi laterali pentru tenere 3yf/1991. Daca stie cineva macar o schema cu cote, sa mi le confectionez singur. 0726306316. Multumesc!
  3. E clar ca, tre' sa fii prost rau de tot, sa incerci sa urmaresti un motociclist vitezoman care nu opreste la semnal. Asa ceva nu se poate solda decat cu un accident. Ori cade motociclistu', ori accidenteaza pe altcineva, ori cel ce urmareste face accident. Putea sa moara cineva din toata povestea asta. De ce? ...pentru ca militienii n-au nimic in cap. Solutia era sa-i ia nr. de motor, culoare, etc, si in cel mult 30 min. erau la el acasa. E normal sa incurajam militienii sa-i prinda pe contravenienti sau infractori, dar, nu cu pretul vietii, fie ea a lor sau a altora. Care era castigul daca murea motociclistul? ..sau scuteristul?...sau militianul?
  4. taie-l in doua (sectioneaza-l), cositoreste-l pe interior cu tabla pe unde are gauri si apoi sudeaza-l la loc. Slefuit bine si vopsit cu atentie, va arata ca nou.
  5. Super!!! Grossglockner. Un pelerinaj ce trebuie neaparat facut macar odata in viata. Nu esti motociclist adevarat daca nu ai facut un pelerinaj.
  6. Nu e chiar o plimbare de weekend, dar cu siguranta merita! Cazare in apartamente Tip A -38.5 de metri pătrați în case Rachel, Arber Âşi Osser. O camera de zi cu canapea în afara zonei de mese de bucatarie complet utilata, dormitor cu paturi suprapuse, dormitor, separate printr-o perdea de camera de zi, cu 2 paturi separate, hol cu garderoba si dulapioare, duÂş / WC, balcon cu masa si 2 scaune. Facilitățile includ, de asemenea, o cafea, ibric, aspirator Âşi un cuptor cu microunde aparat. Este disponibila o conexiune TV. Se poate inchiria si un televizor (€ 4 pe zi , desi nu mergem acolo sa ne uitam la TV). In perioada 28.02-26.06 pretul este de 47 Euro/zi/3 p. si 52 Euro/zi/4 p. Asta e cea mai ieftina varianta de cazare (*ex. cortul) Auf Wunsch: (la cerere) FrĂźhstĂźcksbuffet 5,50 € (mic dejun) Hauptgericht 7,- € (meniul zilei) Halbpension 12,00 € (demipensiune) Nu am inteles ce e cu asta: Participation fees: Journey Appartment Tent Mi. 20.5.2009 4 Ăbernachtungen/HP Adult: 170 € Kinder*: 100 € Adult: 115 € Kinder*: 72 € DO. 21.5.2009 3 Ăbernachtungen/HP Adult: 135 € Kinder*: 83 € Adult: 95 € Kinder*: 62 € dar daca ne strangem cativa, mai cerem lamuriri. Eu deocamdata sunt 50% hotarat sa merg. Locatia e undeva putin mai sus de Pasau, deci nu foarte departe, mai exact, sunt 1468 km din care 826 de autostrada. Timpul estimat de Michelin e de 16 ore din care 8 pe autostrada. Costurile sunt estimate la 150 Euro, calculate pentru autoturism (motocicleta consuma mai putin). In total toata distractia asta va costa maxim 500 de Euro/p.
  7. Salut! Motocicleta ideala pentru tine: Suzuki este doar 1800E iar Yamaha 2000E. Suzuki este mult mai buna in teren decat Transalpul si Bmw f650. Spun asta pentru ca le-am incercat pe toate. Este mult mai manevrabila.
  8. O Yamaha Tenere 660, o Suzuki DR800, si altele aici
  9. Salut! Ma poate ajuta cineva cu o carena stanga de transalp? Chiar daca este crapata sau zgariata. Bineinteles, contra cost.
  10. MILITIENI ASASINI!!!! Eu i-as trimite pe militienii aia acolo unde se bat zilnic gastile de ciori. Sa vedem daca acolo mai au tupeu sa intervina asa. Spala aia sabiile in sangele lor , de jigodii.
  11. bmw

    Loc De Intalnire

    Nu e rea ideea. Abia astept s-o scot de la naftalina (motocicleta)! Am vazut zilele trecute ca unii n-au mai avut rabdare si au iesit cu motoru.Sper ca anul asta comunitatea motociclistilor din Giurgiu va fi mai mare si mai unita. Poate participam si noi, giurgiuvenii, la vreo reuniune moto.
×
×
  • Creează nouă...