DDD Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 din 09 iunie 2008 am concediu. Ma bate gindul sa merg la Baile Herculane.rumul este splendid.Daca cineva are drum catre aceasta zona mi-ar face placere s-l strabatem impreuna.Ref data ....putem stabili.Posed un chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Care drum e splendid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 din 09 iunie 2008 am concediu. Ma bate gindul sa merg la Baile Herculane.rumul este splendid.Daca cineva are drum catre aceasta zona mi-ar face placere s-l strabatem impreuna.Ref data ....putem stabili.Posed un chopper. salut!mai,cred ca tu ai fost cu avionul ultima data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 eu sunt liber azi si maine...hai undeva mai aproape...poate la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate