Zappa Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Pe 18.06, la Bikerfest din Timisoara (Road Patrol M.C.) am pierdut un rucsac pt motocicleta si doua casti de motor. Un membru al clubului TRUST M.C le-a gasit intr-un tufis si a cerut organizatorului sa anunte la microfon. Multe multumiri, acestia sunt adevarati motociclisti! Zappa (Resita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Da intr-adevar, un gest nemaipomenit. Trust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Mi-ar placea sa cred ca totzi motociclishtii am fi facut la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 romeo aceeasi replica o am si eu .... si eu as vrea sa cred ca orcine ar fi facut la fel ! sosea uscata si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Super gestul. Toata stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Frumos gest. Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Tot respectul meu pentru tipul in cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate