Sari la conținut

Nu Stiu Ce Sa Cumpar, Help! Kle Sau Freewind?


Victorrr
 Share

Postări Recomandate

Salut! Sunt nou in acest domeniu, de abia am luat permisul si doresc sa achizitionez un motor enduro. M-am interesat pe net, reviste, prieteni posesori de motoare si m-am decis asupra unui Kawasaki KLE sau Suzuki XF 650 Freewind. As dori sa imi spuneti parerile voastre si poate primesc o recomandare, un sfat. Ce motor sa cumpar? . Nu vreau sa fac off road suparat. Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate te gindesti totusi la un transalp :cheers:

 

ca posesor de kle, recomand Transalp :D

Intre cele doua pomenite de tine, as zice kle, doi cilindri, mai putine vibratii si mai mult "zvâc"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

KLE are motor in 2 cilindri, deci la drum lung merge mai lin ca un Freewind, vibratii mai putine + viteza mai mare, eu de exemplu merg cu a mea lejer la 130-140. Consumul e de 4-5 la 110-120. Despre Freewind nu stiu ce sa zic ca nu am mers, dar fiind monocilindru la drum lung este probabil mai incomod decat KLE datorita vibratiilor si nici nu cred ca poate sustine prelungit aceiasi viteza de croaziera ca a KLE-ului. Oricum, ar fi mai bun pentru oras, parerea mea fiindca e mai suplu, sau pentru teren ca are mai mult nerv fiind mono. KLE-ul sub 6000 iti spun din proprie experienta ca nu prea are vlaga :D

Oricum, daca zici ca nu vrei sa faci offroad suparat, iti recomand KLE, de fapt cu nici unul din astea doua nu poti sa faci asa ceva, sunt prea mari si grele pentru asta. Oricum merge si KLE bine in offroad, pana ajungi in situatia de a te confrunta cu cele 200 de kile care le are :cheers: Pentru offroad serios exista hard-enduro (DR 350, XR 400m etc).

Daca te intereseaza unul, eu il am de vanzare, click pe semnatura pentru detalii. Bafta !

Editat de Trail Rider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, pentru raspunsuri. M-am mai documentat intre timp, si m-am decis asupra KLE-ului. Pentru ce vreau eu (plimbari pe asfalt mai mult, si putin drum forestier, nu sunt pasionat de cross) e arhisuficient, mai ales ca sunt incepator, si asa mi se pare destul de puternic (am mai condus Gilera de 125 de cross, si HOnda CBR 600 doar cu 40 km/h, mai mult nu am indraznit). Imi surade ideea ca are 2 cilindri, m-am urcat pe un F650 si vibra binisor. Multumesc de sfaturi!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...