DUKE Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Care n-aveti ce face in weekend si aveti chef de-o plimbare si de concerte bune, sunteti bineveniti la Medias unde in perioada 25-26 iunie se vor tine zilele medievale Medias, cetate Medievala. Sambata seara Phoenix sunt asteptati sa concerteze in piata mare a primariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Medias + Phoenix hmmmmm, deosebit de tentant!!! Pacat insa ca se suprapune cu alte evenimente mai motociclistice (etapa CNI Tg.Mures, intrunirea de la Constanta si motocross la Reghin) Distractie placuta celor care aleg Mediasul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Hmm, .M-am nascut si am locuit 25 de ani in Medias, pacat ca e asa departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 M-as duce dar n-am numere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 merge cineva din timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 o fost fain concertu.....or cantat 1 ora jumate.ma bucur ca am avut ocazia sa-i vad,mai ales ca am fost cu motoarele. am auzit ca or luat 11.000 euro pt cantare..... pacat ca or ajuns sa cante la adunari de balci....ca asat o fost acolo,balci,cu ringhispir si acadele,tzigani si betigase luminoase,mici si bere, trompete si smecheri...etc. pacat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate