Sari la conținut

gico

Membru
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    MĂźnchen-Medias
  • Carnet moto din
    1900 si nu mai stiu
  • Numar Moto
    M-GN-64
  • Club
    nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki RF600R si actuale Suzuki GSX650F si Yamaha Fazer
  • Interests
    Motoare supersport , ski, concediiiii

gico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Garmisch 2006 /index.php?showtopic=53121
  2. Admitere la scoala de politie > > Chestionar de unica folosinta > Timp limita: 3 saptamani > > 1. Care este limba oficiala in Franta ? > > 2. Sustineti o dizertatie despre resursele economice ale Babilonului > antic SAU spuneti care este prenumele lui Ovidiu Ioanitoaia (subiect > la alegere) > > 3. Ce facea William Shakespeare de obicei ? > a) construia poduri > pilota elicoptere > c) SCRIA PIESE DE TEATRU !!! > > 4. Care este orientarea religioasa a PAPEI (alegeti raspunsul corect) > a) Cultul mozaic > Catolicism > c) Budism > > 5. Transformati 0 metri in centimetri > > 6. Cum se numes locuitorii orasului Buzau ? > a) BUZOIENI > Constanteni > c) Aradeni > > 7. Despartiti in silabe: > Ou............................. > Mar............................... > Exhaustiv................... > > 8. Doi regi ai Romaniei au purtat numele de Carol. Cel de-al doilea se > numea Carol al doilea. Cum se numea primul? > > 9. Puteti explica pe scurt Teoria Relativitatii a lui Einstein? > a) Da > Nu > > 10. La ce sunt folosite mingile de fotbal ? > > 11. Explicati principiul lui "Le Chatelier" (facultativ) si spuneti > cine l-a enuntat prima data (obligatoriu) > > 12. Cine l-a ucis pe Kennedy ? > > 13. In ce zona a Romaniei sunt mai multi canguri? > a) Banat > Moldova > c) Dobrogea > d) IN ROMANIA NU SUNT MAI MULTI CANGURI > > 14. Daca aveti trei mere si mancati un sandvis cate mere va raman ? > > > Semnatura.....................
  3. Moritz se intoarce de la doctor si-i spune sotiei ca doctorul i-a spus ca mai are de trait doar 24 ore. In aceasta situatie, Morris ii cere sotiei sale sa faca dragoste. Bineinteles, ea e de acord. Dupa 6 ore, Moritz se duce la ea si-i spune: - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Sotia este din nou de acord. Mai tarziu, cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei: - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor. - Bineinteles, dragul meu, si fac dragoste pentru a treia oara. Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Moritz, insa, ingrijorat se tot intoarce in pat, neputand sa doarma pana cand vede ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotia sa. - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... In acest moment, sotia se ridica si spune: - Uite care e problema Moritz, eu trebuie sa ma scol maine dimineata .....tu nu!
  4. gico

    Bursa locala Arad

    Si poza de la camila....
  5. La viteza de 150-180km/h ar trebui sa va calculati si costurile pentru radar, care in Austria, Italia, Franta nu sint cam subtiri.In afara de Germania cam in toate tarile europene este restrictia de 120-130km/h pe autostrazi.Asa ca aveti grija sa nu va cheltuiti bani de cazare si mincare pe radare.
  6. Poze ca poze dar sa traiesti realitatea la Oktoberfest
  7. Am indreptat o maneta din duraluminiu incazind-o usor cu o bricheta, se poate.
  8. Te-ar incinta asa ceva?? http://cgi.ebay.de/1-FARBIGER-Motorrad-Rei...1QQcmdZViewItem
  9. Modelele RF400R nu au fost importate de dealer din tara lor si din cauza asta nu se prea gasesc piese de schimb.Am cautat anul trecut tot pentru cineva de pe forum carene pentru un RF400R la dealer dar fara rezultat.Incearca sa cauti unul asemanator.Bafta
  10. Felicitari,faina plimbare....6000km in doua saptamini, respect.Eu am facut ruta Los Angeles-Las Vegas-Dallas-Key West(Florida) aprox. 8000km in trei saptamini dar cu masina.Cred ca ti-ai implinit un vis.Inca odata FELICITARI.
×
×
  • Creează nouă...