gilerescu_boy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 vand aprilia rs 50 an 1998 se duce la un 90 -100 multiple imbunatatiri cum ar fi vopsea noua ,cauciucuri pirreli noi ,cdi nou,toba de yamaha tzr ,bord nou ,placute fata noi,semnalizari noi si multe altele care vrea sa ma contacteze in leg cu anuntu si chiar are bani sa bage id meu el_padre2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 vand aprilia rs 50 an 1998 se duce la un 90 -100 multiple imbunatatiri cum ar fi vopsea noua ,cauciucuri pirreli noi ,cdi nou,toba de yamaha tzr ,bord nou ,placute fata noi,semnalizari noi si multe altele care vrea sa ma contacteze in leg cu anuntu si chiar are bani sa bage id meu el_padre2007 Aici nu e bursa baiatu , incearca acolo mai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gilerescu_boy Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 soory am fost banat si nu mai pot posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 1 aici nu`i bazar, 2 aici e vorba de categoria 125 nu 50! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gilerescu_boy Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 si ce daca nu are omu voie sa greseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 in primu rand nu e rs e AF1...in al 2-lea rand..nu are cum sa fie din 98 pentru ca sa fabricat pana in 95...si in al 3-lea rand nu ai postat unde trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Pai da` stati mah, nu sariti pe el, cum sa posteze despre RS 50 / AF1 la Scooter Mania, ca aia n-au o treaba acolo! Acolo sunt variatoare, curele, etc... RS 50 e un 125 mai mic ... Asa cred eu Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 soory am fost banat si nu mai pot posta Ma bucur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Pai da` stati mah, nu sariti pe el, cum sa posteze despre RS 50 / AF1 la Scooter Mania, ca aia n-au o treaba acolo! Acolo sunt variatoare, curele, etc... RS 50 e un 125 mai mic ... Asa cred eu Bafta! eu cred ca aici e sectiunea STRICT 125.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gilerescu_boy Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 deci 1 la mana e rs cu carene de af-1 sa stiti si in al doilea rand nu mai ma bateti la cap am zis ca am gresit si cu asta basta va credeti voi mari comentatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 aha , si e rs cu bascula + roata de af1 ? e mai batrana ca mine motoreta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gilerescu_boy Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 aha , si e rs cu bascula + roata de af1 ? e mai batrana ca mine motoreta asta man eu zic sa o lasati balta nu stiti nimic despre aceasta mobra asa ca nu va mai dati cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 da , niste necunoscatori ... si daca n-o lasam balta ...ce-o sa faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 man eu zic sa o lasati balta nu stiti nimic despre aceasta mobra asa ca nu va mai dati cu parerea si ce ne faci daca ne dam cu parerea ?)) ne omori ? daca nu vreai sa facem misto de tine nu postai aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 eu stiam ca dupa 96 nu au farul patrat...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 nu e vb de faru patrat...dar tot pe ea e de AF1...cum a zis si reverse...bascula cu un singur brat...coditza...rotile...tot...e clar...e pe naspa cu actele si nici tu nu sti ce are bafta...cunoscatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate