babyblade Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 .. salut !!! la cererea clientilor, programul de lucru s-a modificat : 12-19, iar daca doriti sa veniti mai devreme, suntati cu o zi inainte pt programare. in est, se mai fac operatiuni noi (curatat lant - f rapid, schimb ulei furca, motor, etc.) Cafeaua a ramas din partea casei. ps: multumesc Andrei si Luigi , sper ca ati schimbat optica despre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Ok, dar se muta la Service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 24, 2005 Admin Share Postat Iunie 24, 2005 .. salut !!! la cererea clientilor, programul de lucru s-a modificat : 12-19, iar daca doriti sa veniti mai devreme, suntati cu o zi inainte pt programare. in est, se mai fac operatiuni noi (curatat lant - f rapid, schimb ulei furca, motor, etc.) Cafeaua a ramas din partea casei. ps: multumesc Andrei si Luigi , sper ca ati schimbat optica despre noi Eu unul multumit.Tudor baiat fain,schimbat ulei,spalat motor,toate facute cu multa rabdare.Baiat fain si priceput. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 cred ca si-a mai schimbat si el optica in ultimul timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Am o buza la janta fata putin indoita Se poate face ceva la voi in service in acest sens? Mie nu imi vine sa ma apuc sa o iau la ciocane de capul meu. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate