iviv14 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 vinde careva vreun aprilia rs 125 an de fabricatie 2007 full power ?cu toba schimbata cu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Uita-te la categoria bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 vinde careva vreun aprilia rs 125 an de fabricatie 2007 full power ?cu toba schimbata cu? Mai ... asta , vezi cumva ca scrie aici BURSA ? Sunteti orbi ma ce mama dracu ? Altu isi vinde cutia de chibrite , tu cauti nu stiu ce full power , ti`e greu sa dai un search ? Nu te omoara nimeni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iviv14 Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 da ca caut si eu unu !un aprilia tot cu toba sport si an de fabricatie 2007 si delimitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Cacauta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 AM eu de vanzare nu e 2007 dar dai un click;) mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 da ca caut si eu unu !un aprilia tot cu toba sport si an de fabricatie 2007 si delimitat Bine faci . Sa nu te puna D-zeu sa iti iei limitat , doamne fereste , doar e prima motocicleta ce dracu , da cand o iei sa ii dai cat poate ok ? .. Esti tembel ma ? In loc sa iti cauti una sa te obisnuiesti in trafic , si eventual scoti limita mai tarziu , tu neaparat sa fie delimitat , si si toba sport . Si dupa aia plangi ca ti-ai rupt picioru cand ai dat in copac , pt ca sunt primele zile si nu o stapanesti cum trebuie . Revino-ti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 dar daca are talente ascunse?a?la asta nu te`ai gandit jok3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 o fi vre-un pui de rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 dar daca are talente ascunse?a?la asta nu te`ai gandit jok3r Nu stiu cum pot gandi unii oameni asa jur , de unde poate avea atata minte . Eu nu ma mai bag , ca nu are rost . Astuia ii trebuie motor sa se dea in figuri 2-3 saptamani si dupa aia isi rupe gatu . E clara toata treaba , I`m out ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nu stiu cum pot gandi unii oameni asa jur , de unde poate avea atata minte . Eu nu ma mai bag , ca nu are rost . Astuia ii trebuie motor sa se dea in figuri 2-3 saptamani si dupa aia isi rupe gatu . E clara toata treaba , I`m out ... Avea scuter iviv14 asta..e din Galati...aprilia sr 50 factory..si l-a facut praf intr-o masina...Cred ca i-a trecut cheful de motoreala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 toti se cred zorro ca de aia infloreste sectiunea accidente si toti dam cu RIP-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 stiu si eu multi idioti d-astia care nu sunt in stare sa mearga pe jos dar vor motoare puternice...chiar azi imi zicea un var care e mai mic ca mie ca sunt eu nush cum ca nu vreau sa ii dau scuteru asa faca o tura..si cand i l-am dat nu a fost in stare sa mearga 50 de metrii...daca nu fugeam dupa el sa il opresc se proptea in gard...sau alt prieten imi zicea azi ca ce rost are sa dau de A la 18 ani ca ce fac cu el...si ca daca tot e asa ca da si el si isi a motor de 750 sau 900 ca sa imi arate mie ca e smecher ) ce mentalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 stiu si eu multi idioti d-astia care nu sunt in stare sa mearga pe jos dar vor motoare puternice...chiar azi imi zicea un var care e mai mic ca mie ca sunt eu nush cum ca nu vreau sa ii dau scuteru asa faca o tura..si cand i l-am dat nu a fost in stare sa mearga 50 de metrii...daca nu fugeam dupa el sa il opresc se proptea in gard...sau alt prieten imi zicea azi ca ce rost are sa dau de A la 18 ani ca ce fac cu el...si ca daca tot e asa ca da si el si isi a motor de 750 sau 900 ca sa imi arate mie ca e smecher ) ce mentalitate Lol ..ala daca apuca sa ia motor ...sigur dam cu rip...kamikazi..el nici nustie sa mearga pe un scuter(probabil) si vrea motor de 750 ..900:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 lasa sa fie puternic nene, gagicile doar nu o sa se uite la ala cu 125, o sa se uite la ala cu 600 ca doar e mai mare, sa caste taximetristu gura la semafor cand te intreaba cat prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpiobiker Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 lasa sa fie puternic nene, gagicile doar nu o sa se uite la ala cu 125, o sa se uite la ala cu 600 ca doar e mai mare, sa caste taximetristu gura la semafor cand te intreaba cat prinde majoritatea nu prea fac diferenta, se uita dupa motoare oricum da intre ce zic 'gagicile' si integritatea ta corporala, ce ai alege? chiar si alfabetul se invata de la A la Z... intra pe www.ride2die.com, asta daca nu ai intrat deja... se intampla tragedii si pe motoare mai mici, d-apoi pe cele puternice. pana la urma fiecare isi ia ce vrea, dar, parerea mea, mai bine mai incet, da' sigur. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 salve am si eu o intrebare.. care e combinatia de ulei cu benzina (si specificati de care:)) ? mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 20ml ulei la un litru de benzina...daca esti mai forjator asa de fel si iti place sa ii pui gazu...baga-i 25ml ulei la litru de benzina...si ulei motul 710 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 mc mc si inca ceva...cei cu rezervoru de ulei de sub shea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Pai in rezervoru ala de sub sa iti pui tu apa/suc/bere ce iti place tie sa bei, si furtunu ala care intra in rezervor, il bagi pe sub casca in mers si iti potolesti setea. Este foarte util la drumuri lungi ca nu mai trebuie sa opresti ca sa bei ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 mc mc si inca ceva...cei cu rezervoru de ulei de sub shea ? ba ti-am mai zi si eu pe mess ...mai mergi tu asa mult sa vezi cum cauti set;) acolo bagi ulei pt a 2a oaraX( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 mc mc si inca ceva...cei cu rezervoru de ulei de sub shea ? eh.. nu`l mai prostiti mha.. cum a zis trotinel acolo isi pune berea/sucu.. sau ce bea el.. cand ii este sete )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 eventual suc d-ala cu multe vitamine...motul sau cum ii zice cu pulpa din fructe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 care stie de unde iau si eu un cablu de ambreiaj pt un rs 125 din 98??/ ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 care stie de unde iau si eu un cablu de ambreiaj pt un rs 125 din 98??/ ms frumos Unitedmotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate