aditorpan Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) buuun fratilor !!! .... am avut dreptate ... Alpii v-au prins !!!! Bafta si la multi kilometrii alpini ! Am sa urmaresc discutiile si in functie de oscilatiile crizei financiare va anunt cand dau cate o raita-n Alpi ! Sa auzim de bine ! Editat Martie 5, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Chair ca ne-au prins Anul asta trebuie neaparat sa mai ajung pe acolo, de data asta cu sotia. Doar sa vedem daca vom reusi sa ne sincronizam cu perioadele, ca traseul il stabilim noi dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 buuun fratilor !!! .... am avut dreptate ... Alpii v-au prins !!!! Bafta si la multi kilometrii alpini ! Am sa urmaresc discutiile si in functie de oscilatiile crizei financiare va anunt cand dau cate o raita-n Alpi ! Sa auzim de bine ! ar fi super sa poti cand venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate