Sari la conținut

LANSARE SHOWROOM MOTO RED DUST MOTORS


R-D-MOTORS
 Share

Postări Recomandate

Primul showroom moto multi-brand din Timisoara

isi deschide oficial portile

 

Pentru prima oara, la Timisoara, un showroom moto multibrand isi deschide oficial portile: Red Dust Motors. In noua locatie de pe Strada Stefan cel Mare nr. 47, pe o suprafata de circa 300 mp, sunt expuse circa 30 de modele de motociclete, iar oferta completa include 15 marci ale unora dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniu, cu modele de toate categoriile, de la scutere si ATV-uri, pana la touring, chopper sau supersport.

 

Celor care trec pragul noului showroom Red Dust Motors le sta la dispozitie o echipa de profesionisti, selectionati din randul cunoscatorilor (inclusiv campioni nationali la motociclism), capabili sa ofere informatii detaliate si consiliere de specialitate celor mai fini cunoscatori.

 

Piata locala resimte lipsa unor serivcii profesioniste complete in domeniul moto, iar Red Dust Motors isi propune sa elimine acest neajuns, atat ca oferta comerciala, cat si pe partea de after-sales. Astfel, in curand se va da in folosinta si un service specializat, dotat cu utilaje specifice, inclusiv masina de jantat si aparatura de diagnoza (testere) pentru fiecare brand in parte. Atelierul va fi deservit, de asemenea, de personal calificat, selectionat din randurile entuziastilor fenomenului moto si scolarizati, cu sprijinul importatorilor oficiali, pentru activitatile de service impuse de catre producatori.

 

Peste tot in lume, domeniul moto este, poate, unul dintre cele mai exigente, pentru ca se adreseaza cunoscatorilor, de regula mari pasionati si buni cunoscatori ai bijuteriilor tehnice pe doua roti. Prin urmare, asteptarile acestora sunt dintre cele mai mari si numai cei mai buni porfesionisti sunt capabili sa le raspunda. Suntem convinsi ca aceasta va insemna, in cel mai scurt timp, Red Dust Motors in Timisoara.

 

 

 

 

Contact:

Dorel DEACONESCU

Director executiv Red Dust Motors

Timisoara, Str. Stefan cel Mare 49

tel.: 0722-511.248

e-mail: dorel.deaconescu@red-dust-motors.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit si in Timisoara ca m-am saturat sa aud ca tot se deschide prin Bucurest n magazine dar in vest nimic. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...