adyhonda Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 o zi superba de sambata..... o intersectie cu semnale luminoase....... o baba de 50 de ani care nu mi-a acordat prioritate... restu se intelege de la sine impactul a fost frontal , am zburat 18 metri (viteza mea aprox 50-55km ora) mai revin cu amanunte deocamdata e incomod sa stau la pc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Tu cum te simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyhonda Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Tu cum te simti? eu zik ca ma simt bine dar trebuie sa merg la timisoara ptr un examen la neurologie si mai multe investigatii umar stang si genunchi stang sunt zdrobite (nu rupte) in rest mici zgarieturi pe tot corpu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 o zi superba de sambata..... o intersectie cu semnale luminoase....... o baba de 50 de ani care nu mi-a acordat prioritate... restu se intelege de la sine impactul a fost frontal , am zburat 18 metri (viteza mea aprox 50-55km ora) mai revin cu amanunte deocamdata e incomod sa stau la pc Arata foarte foarte naspa. Echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Bine ca esti ok. ce echipament aveai? Insanatosire grabica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Insanatosire grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Bafta la recuperare, sa fie cat mai rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 bine ca poti sta de vorba cu noi!!! insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyhonda Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 bocanci, manusi cu carbon (buse) geaca probiker fara armura , pantaloni cu armura si casca ixs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate