ionut73 Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 La un pret f bun sau la un pret bun si in rate Soso, Te rog nu sterge topicul asta. Fac ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 pretul ala se invarte cam la 200-250 de ⏠.. daca nu mai mult .... Mai bine te invartzi de unu imprumut.. sau nush cum sa faci ..... BTW. la Road-book iti trebuie shi TRIP ..... alti bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 preturile la alea noi sunt la sommer 120 E pentru manual si 257 E pentru touratech electric. Adventure-ul are tripmaster din fabrica. Trrebuie doar sa iau comanda pentru ghidon pentru el. Singura treaba e ca sunt cifrele cam mici .... dar merge si asa. Nu ma grabesc, dar ma gandesc ca poate are cineva unul pe care nu-l foloseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Si ce vrei sa faci cu el ?!? Ai road-book-uri ?!? Ala e o scula strict pentru competitii sau raiduri organizate, in care organizatorul iti da road-book-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Salut Dragos, Momentan vreau sa-mi fac eu roadbook-uri ... nu foarte detaliate ... insa vreau sa am in fata toate insiruirile de comune si diverse notite acolo unde stiu cat de cat drumul. Deasemenea, pot sa pun bucati din harti scanate (in gerneral imi programez iesirile). Acum pierd timp cu orientarea ... cand sunt pe drumuri de tara trebuie sa opresc destul de des sa scot harta sau sa intreb ... Si ma enerveaza tare chestia asta. In faza a doua sper sa ajung si la o etapa de rally raid anul asta sau la anul. Ca veni vorba: nu vinzi GPS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 cum a ramas? si eu caut unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 cum a ramas?si eu caut unul. 195283[/snapback] A ramas ca am gasit unul de imprumut de la un prieten. Daca nu reusesc sa-l conving sa mi-l vanda o sa-mi cumpar oricum unul in extrasezon, la iarna. Cel mai ieftin e Acerbis la vreo 80 E in Austria ... daca o sa am mai multi bani o sa-mi iau totusi un Touratech. Acerbis-ul e de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate