Pinky Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut, De curand mi-am cumparat un Piaggio Fly 50 in 4timpi, el fugea in jur de 50km/h cand l-am luat... ma rog si cand m-am dus la revizie cu el i-am zis sa-mi scoata si limitatorul, am inteles ca la scos acum fuge in jur de 55km/h e normal sa fuga atat de putin? o m-ai fi si alt limitator? un prieten de-al meu si-a luat si el scooter din carefour si al lui fuge 75km/h... Care ma poate lamurii si pe mine decat atat fuge scooterul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ce model de scuter si-a luat prietenul tau din carefour de fuge cu 75? La tine pot fi cauze diverse: jiglor infundat, cauciucuri dezumflate. La viteza aia ajungi cu gazu la maxim dupa o bucata de drum drept de cativa km. Incearca sa te apleci astfel ca ochii sa-ti fie la nivelul ghidonului (un pic deasupra ) si vezi cat prinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 cred ca mai sunt si alte limitari,cauta ca este topic pe forum cu asha ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 nu c-as fi rau, dar cred ca-i impropriu spus ca "fuge" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super B Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Probabil este limitat din blocul CDI si in acest caz ar fi cam nasol......un bloc CDI unlimited este peste 600 lei!Pacat ca nu ti-au zis de la inceput..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 esti tare frate. Un "bloc" e un "bloc". Eu imi iau o "casa" CDI "unlimited" la 1 milion, si daca vrei una tuning cu switch pentru limitare, malossi, gasesti la 70 euro. Mai interesaza-te de preturi. Si ce a zis scuteristu este putin probabil. Cu sfaturile lui castigi maxim 5 km pe ora din top speed-ul delimitat. Si alea sunt asa, precum si nos-ul, de moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 CDI-ul asta smecher cu switch pentru limitare se potriveste la orice scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 eu zic sa te interesezi la service cum ti l-a delimitat .. mecanic sau electronic (desi a 2a varianta e putin probabila) ..da numai 5km/h in plus ...nu cred k a facut nimic la el sincer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) eu zic sa te interesezi la service cum ti l-a delimitat .. mecanic sau electronic (desi a 2a varianta e putin probabila) ..da numai 5km/h in plus ...nu cred k a facut nimic la el sincer ) Ba da io scos doar saiba din variator crek mai ii si pe la carburator si cdi Editat Mai 30, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate