LiviuS Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 am desfacut in fata deasupra la radiator, trebe sa pun lichid de racire, si ulei, in spate am benzina si apa am impresia , cum fac sa vad cat mai am in rezervor la ulei ca pe bordul digital arata benzina si temperatura apei, am bagat eu un bag si l-am bagat de o intrat saracu bine si pe urma sa umezit oleaca la varf, trebe sa desfac mai jos, sa scot tot uleiul din bidonas si pe urma sa bag altul ? sau pun peste cel vechi altul nou ? si alte detalii tehnice folositoare pe viitor. multumesc anticipat Asfalt uScaT :X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 pune si tu o poza la poze cu scuterele noastre ca "vrea sa vada si ochii mei"cum arata cu sr spain's no1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sa-mi bag bagul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 io sa mor deam inteles ceva din ceai zis...vorbeste mai coerent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Traducerea postului lui LiviuS in limba romana: ------------------------------------------------------- Am desfacut in fata capacul de la radiator, trebuie sa pun lichid de racire si ulei. In spate am benzina si apa am impresia. Cum fac sa vad cat ulei mai am in rezervor ca pe bordul digital arata benzina si temperatura apei. Am bagat eu un bat si l-am bagat la maxim. A intrat saracu bine si pe urma sa umezit putin la varf. Trebuie sa desfac jos sa scot tot uleiul din bidonas si pe urma sa bag altul ? Sau pun peste cel vechi altul nou ? Si alte detalii tehnice folositoare pe viitor. Multumesc anticipat ------------------------------------------------------- Acum raspunsuri pentru intrebarile lui LiviuS: -Liviu,in spate ai benzina si uleiul. -Pe bordul digital arata doar cand ramai fara ulei,si se va aprinde un beculet,nu iti spune ce cantitate ai in rezervor. -Pentru a umple rezervorul de ulei trebuie doar sa cumperi un litru de ulei pentru motoarele in 2 timpi si sa pui peste cel vechi. Editat Mai 30, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Corectare postul lui brick: uleiul se gaseste in fata, sub coarne, iar apa sincer nu prea stiu. In rest totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Da,uleiul este in fata,imi cer scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Am bagat eu un bat si l-am bagat la maxim. A intrat saracu bine si pe urma sa umezit putin la varf. =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Ce razi ma ,am tradus sa inteleaga si ceilalti la ce se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 pai la cum ai traus se intelege ca se refera la altceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiviuS Postat Mai 31, 2008 Autor Share Postat Mai 31, 2008 ))))) scuzati, emotii mari ), dap, uleiul se gaseste in fata, si cu lichidul de racire, oky deci cand o sa am probleme se aprinde in bord. multumesc inca odata:))) imi cer scuze )), atasez si o poza imediat si acolo si aici pentru tipul care nu stie cum arata scumpetea mea :X. PS: Scuze de claritate, e rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 atasez si o poza imediat si acolo si aici pentru tipul care nu stie cum arata scumpetea mea :X. PS: Scuze de claritate, e rosie este ...... superb scuterul. Asfalt uscat si bani de benzina cat mai multi... . apropo, cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiviuS Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 este ...... superb scuterul. Asfalt uscat si bani de benzina cat mai multi... . apropo, cat ai dat pe el? cu tot cu drum pana la iasi ma ajuns 1400e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 poate 2400 daca e nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) poate 2400 daca e nou cam asa ma gandeam si eu rolly. (in cazul in care e nou)... dar daca e vreo furaciune (nu vorbesc de a lui) de pe dincolo sa stii ca si cu 1400 se poate (poate si mai putin). Editat Iunie 1, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiviuS Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) nu e nou, e luat de la focsani, e adus din italia, are 400KM, adica e nou , btw stie cineva se consuma apa din rezervor? si daca apa se pune in spate? trebe scoasa apa veche si pusa noua ? scuze daca pare prosteasca intrebarea. Editat Iunie 1, 2008 de LiviuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Nou LiviuS inseamna cu maxim 1 km pe bord, daca nu cativa metrii. Starea scuterului tau e noua, dar nu e nou, e o diferenta. L-ai luat super bine, mai ales daca nu e furaciune. Sa-l stapanesti sanatos ca ai de ce te bucura. Apa din rezervor nu se consuma, ea pargurge un circuit inchis care se repeta. Apa e in fata cred si nu, nu trebuie schimbata, completata sub nivelul de maxim. O data la 1 an e bine sa golesti instalatia si sa o schimbi, sa bagi neaparat 50%apa + 50% antigel, chiar daca in cartea lui o fi scriind apa vara si cum am zis eu iarna. E bun antigelul. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate