morarugeorge Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) Am un cilindru cr80 si s-a spart camasa, stiu ca se poate inlocui aceasta dar nu stiu unde se poate face treaba asta. aveti vreo idee? Nimeni nu stie?! Editat Mai 30, 2008 de morarugeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Pacat ca esti departe ,mie mi-a facut un meserias o camasa la XT 6oo,a iesit brici,dar e in Gherla ,jud.Cluj .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Pacat ca esti departe ,mie mi-a facut un meserias o camasa la XT 6oo,a iesit brici,dar e in Gherla ,jud.Cluj .. La XT este destul de simplut,la un 2 T este un pic mai delicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ...intradevar asta cam asa e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate