Sari la conținut

Accident 6 Martie-dn22


AirNike
 Share

Postări Recomandate

In data de 30.05.2008 pe DN 22, strada 6 martie, a fost implicat un Suzuki GSX-R 600 ( CJ-90-MGM ) si un VW Touran ( AB-33-BAN ) in jurul orelor 23:00 .

 

Tot ce as putea sa spun ar fi ca soferul a intors pe linie dubla continua, evident, neasigurandu-se, lovind astfel pe Doru si prietena lui Cristina care circulau regulamentar si in limitele VITEZEI legale, mentionez, pe acelasi sens de circulatie.

 

Am ajuns relativ repede, fiind anuntat de un taximetrist...din cate am putut observa la locul accidentului motocicleta a lovit usa soferului, si spun asta ca mi-as fi dorit sa intre prin ea sa-l traumatizeze pe soferul BEAT care nici nu a putut sufla in fiola electronica alcooltest...fiind "de urgenta" dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

 

La spital, prietenul nostru Dan, a fost...oprit, nedandu-i-se dreptul de a asista la recoltarea probelor, evident, de politia noastra locala. Nu vreau sa fa aluzie la IJP, ca saracii ne culeg de pe jos cum ne culeg, si azi noapte motociclistii au facut masuratorile impreuna cu politia, fapt care ma bucura. Ceea ce nu ma bucura ar fi telefoanele la mai marii din IJP ALBA care musamalizeaza totul, pentru binele burtilor criminalilor, traiv-ar sticla...

 

Se intampla, am sute de mii de km cu masina, si zeci de mii cu motocicleta, sa nu observi cateodata, asa zisul ghinion, dar sa tina scaunul din masina un domn beat care se preteaza a fiind un director...nu mai sunt multe de comentat.

 

La spital, au mai ajuns motociclisti, am trimis si televiziunea, dar degeaba, politaiul sunat facea playback: Imi pare rau, nu se poate sa intrati. Ce sa-i facem, sa-i dam in cap nu se poate, ca nu-i vina lui.

 

Ultimele informatii le-am luat la ora 02:00, din cate am inteles: Doru nu putea respira bine, i se faceau al doilea rand de radiografii, il durea pieptul, iar Cristina era in coma. Protectie am inteles ca avea numai Doru,o geaca ceva, iar fata mai nimic.

 

 

Motocicleta a fost dusa la IJPAB pentru...analize extraordinare, si mai ales pentru verificarea franelor...ma rog, stie IJP-ul ce are de facut. Acuma, speram sa apara si pozele de la locul accidentului, eu unul nu am, si speram din tot sufletul ca prietenii nostrii sa-si revina si sa fie sanatosi si frumosi ca odinioara...

 

O sa am personal grija sa urmaresc cazul indeaproape, doar de curiozitatea bunelor...intentii ale politiei cu inculpatul director.

 

Ca noi murim sau ajungem cu sechele pe cine intereseaza? Pe respectivul care are permisul anulat 1 an si a dat spaga 10000€ sa scape?

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare fratilor.Doar ce am vazut stirea la pro tv si am ramas fara grai. Nu ii cunosc pe cei 2 in cauza si vreau sa le doresc pe aceasta cale insanatoshire grabnica; in skimb...shoferi ca si respectivul .....din pacate 'cunosc' mult prea multi. pot sa zic ca deja se intind la 'gluma' si ceva imi zice ca cei care nu ne acorda prioritate nu mai scapa de mania noastra!!..dupa ei si 'pedepsiti'. Daca ei se cred stapanii 'junglei' .... le aratam ca mai este un 'pretendent'. Imi pare rau daca am fost off topic dar se cam ajunge la maxim cu contorsionarea nervilor.

Inca o data insanatosire grabnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, rectific...era un Suzuki GSX-R 1000, iar...prietenii nostrii erau casatoriti...din cate am aflat ulterior, Doru era la spital in Targu Mures, iar sotia...incepe sa-si revina, momentan tot de aparate sunt tinuti in viata.

 

Sanatate...ca altceva nu avem ce sa le spunem.

 

Grija mare la conservele pe 4 roti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
ce se mai aude de cei 2?

eu pana la externare tot in ATI m-au tinut... si am auzit de la o asistenta ca sotia e mai bine... mananca, gesticuleaza.... incearca sa vorbeasca dar nu poate.... datorita faptului ca are nustiu ce lichid pe creier!.... :friends: .... Doamne fereste!!!!

 

Insanatosire grabnica la toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...