aditorpan Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) Maine am planificat un raid in M-tii Calimani pe traseul Toplita-Monument-Poiana Puturosul-Vf. Retitis-Cabana Meteo-Exploatarea Calimani(cariera de sulf)-Gura Haiti-Neagra Sarului-Panaci-Dragoioasa-Bilbor Pasul Rachitis E traseu de soft enduro asa incat astept doritori. Daca mai doriti amanunte vi le dau cu placere. Tel. 0741091481 Editat Mai 31, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Maine am planificat un raid in M-tii Calimani pe traseul Toplita-Monument-Poiana Puturosul-Vf. Retitis-Cabana Meteo-Exploatarea Calimani(cariera de sulf)-Gura Haiti-Neagra Sarului-Panaci-Dragoioasa-Bilbor Pasul Rachitis E traseu de soft enduro asa incat astept doritori. Daca mai doriti amanunte vi le dau cu placere. Tel. 0741091481 Ma-si duce eu dar nu am motor pentru asa ceva!Oricum astept poze cu nerabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Maine am planificat un raid in M-tii Calimani pe traseul Toplita-Monument-Poiana Puturosul-Vf. Retitis-Cabana Meteo-Exploatarea Calimani(cariera de sulf)-Gura Haiti-Neagra Sarului-Panaci-Dragoioasa-Bilbor Pasul Rachitis E traseu de soft enduro asa incat astept doritori. Daca mai doriti amanunte vi le dau cu placere. Tel. 0741091481 Hai mai omule, asa din scurt!!... :lol: Spune si tu mai din timp sa poata tot omu' sa-si aranjeze treburile... Acu' sa pui poze macar, ca sa ne ofticam si mai tare... Petrecere frumoasa! Ca "asfalt uscat" nu-ti pot ura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Pai..........si pozele ,pt noi cei ce suntem la ..............munca ................! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Se reface traseul in 21 iunie. Data trecuta l-am facut doar partial datorita vremii nefavorabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Se reface traseul in 21 iunie. Data trecuta l-am facut doar partial datorita vremii nefavorabile. Ahoi! Si poze nu pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Ahoi!Si poze nu pui? Salut Boierule! Poze sant aici: /index.php?showtopic=218898 Editat Iunie 13, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salut Boierule!Poze sant aici: /index.php?showtopic=218898 TKS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate