Vladone-Aprilia Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Multi prieteni de ai mei de pe forum asteapta sa scriu despre asta. Ieri mergand cu 80 la ora prin oras cu toba crapata pe care trebuia sa o dau poimaine jos.Si tot asa deodata stiam cand se desprindea toba ca se auzea aiurea tare.Cand deodata am auzit iar zgomotul acela asurzitor,si cand sa ma uit la toba sa vad daca e in neregula....toba era cu vreo 100 de metri inapoi =)).Intr-adevar am ras copios impreuna cu doi prieteni.Pagubele nu sunt foarte mari,toba e distrusa dar oricum duminica trebuia sa cumpar una sport.Intrebarea ce ma framanta pe mine este...daca suruburile alea din cilindru care tin toba pot fi inlocuite cu altele.Fiindca s-au rupt,in rest nici o paguba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Multi prieteni de ai mei de pe forum asteapta sa scriu despre asta.Ieri mergand cu 80 la ora prin oras cu toba crapata pe care trebuia sa o dau poimaine jos.Si tot asa deodata stiam cand se desprindea toba ca se auzea aiurea tare.Cand deodata am auzit iar zgomotul acela asurzitor,si cand sa ma uit la toba sa vad daca e in neregula....toba era cu vreo 100 de metri inapoi =)).Intr-adevar am ras copios impreuna cu doi prieteni.Pagubele nu sunt foarte mari,toba e distrusa dar oricum duminica trebuia sa cumpar una sport.Intrebarea ce ma framanta pe mine este...daca suruburile alea din cilindru care tin toba pot fi inlocuite cu altele.Fiindca s-au rupt,in rest nici o paguba. Normal ca pot fi inlocuite da vezi cum le scoti din cilindru ca atunci poate sa fie o paguba daca te duci la cineva care nu se pricepe iti f..te tot cilindrul cum am facut io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Cred ca asta e o problema la Aprilia. Un prieten a patit la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Asa e ... toba e problema la Aprilia ... si un prieten a patit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 bine ca nu aveai masina in spate ca ii f***ai bara sau un alt scuterist ) odata merem in spate la un autobuz si ia cazut toba noroc ca aveam ceva distanta ca altfel intram in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) Hmm. Ce chestie . Sa mergi cu scuterul pana se "dejdina". Mie si numa daca sdrangane un surub, nu circul cu scuterul pana nu il strang la loc. Daramite sa umblu cu el pana il impart pe bucati pe asflat Oricum e comica faza. Editat Mai 31, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Asa e ... toba e problema la Aprilia ... si un prieten a patit-o true ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 poate toba cotita e cu probleme. vechea mea toba (model '96 necotit) nu are nici o treaba desi are 12 ani de folosinta. mai garantez eu inca 5 . app, e de vanzare la un pret de nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate