Kogaion Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 CE CREDETIi ? (de la www.motorteam.ro am luat io info ca-i si apoape de mine) am ales kymco pt ca am vazut pe net ca e bine apreciat (Chiar si in Italia) pt o chinezarie si e mai ieftin decat firmele consacrate (aprilia, honda, piaggio etc) ______________ agility e 4t ppl e 2t (din cate stiu io) stiu ca 2t trage mai bine, dar 4t e mai putin zgomotos (?) _____________ agility 2,8 kw ppl 3,4 kw (e mai puternic ppl...) _____________ agility e negru ppl e albastru (negru nu-i rau deloc deloc, dar mie-mi place muuuult albaaaastruuuu....) ____________ merita ppl s fata de ppl ? (e mai putin puternic...si mai scump...) agility are cauciucurile is mai groase/inalte (?) ...o fi mai confortabil ?...astia zik ca ppl s e cel mai cel.... ___________ la astea fara carnet trebuie altceva ? sau chiar pot merge asa (cu restrictia) ? cat consuma fiecare ? stiti cumva ? aveti scuteru asta ? sau prieteni care au ? CE DILEMA !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) People:-confort(roti mari) -demaraj(2 timpi) -intretinere mai usoara Agility:-stabilitate(roti mici) -demaraj slab -intretinere mai costisitoare -consum mic(2.5%) -pret achizitie mai mic in final tu hotarasti ca doar sunt banii tai. Editat Mai 31, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Agility city are roti pe 16 si e frumusel, mare si greu.Delimitat nu trce de 55 si e f puturos.People e ok dar cel mai bun dintre astea mi se pare people s. Poti sa conduci <50cc ,<45/h(teoretic) cu permis pt orice categorie ori cu acel curs de legislatie absolvit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Eu zic sa mergi pe agility de 50 , e mai usurel , e 4t , are un sunet klumea (fata de 2t) consum mic (fata de multe scootere) , iar la intretinere daca e nou nu prea te intereseasza , ai garantie 2 ani. Consumul la agility 50cc ar trebui sa fie sub 2,5%, la 2t eu zic ca trece de 3% Eu am super 8 de 125cc si nu prea trece de 3% consum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Omul zicea de Agility City, People si People S.Din astea cel mai bun mi se pare People S.Din gama Kymco 50cc ieftin e clar ca alegerea e Agility 50(nu e acelasi lucru cu Agility City(asta e 1600E)).Daca nu e vorba de bani putini cel mai bun e Super 9(merge 80 stock delimitat).Super 8 50 cc e la fel la motor si transmisie cu Agility City dar e un pic mai rapid la demaraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Omul zicea de Agility City, People si People S.Din astea cel mai bun mi se pare People S.Din gama Kymco 50cc ieftin e clar ca alegerea e Agility 50(nu e acelasi lucru cu Agility City(asta e 1600E)).Daca nu e vorba de bani putini cel mai bun e Super 9(merge 80 stock delimitat).Super 8 50 cc e la fel la motor si transmisie cu Agility City dar e un pic mai rapid la demaraj. Daca ar fi sa imi iau 2t nou ... Super 9 mi-as lua pt ca e 2t si merge modificat + ca arata super on-topic : People S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cand ai de ales intre chinezarie si ceva de marca, e la mintea cocosului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ba ... mai strange bani si i-ati masina !!!!!! si gata treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 People S din alea 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nibaserv Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Simplu:incearca un drive test cu toate la niba(www.niba-scutere.ro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushala Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) mai e si varianta Kymco Vitality 2 timpi. Mai ieftin decat Super 9 sau Agility City sau People S, insa are roti pe 12 ". vezi la www.magazinscutere.ro Editat Februarie 22, 2009 de nushala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) am ales kymco pt ca am vazut pe net ca e bine apreciat (Chiar si in Italia) pt o chinezarie nu mai face confuzii, Kymco nu are de-a face cu ce crezi tu. DIN FERICIRE!! mai departe depinde de tine: ai bani, ia B&W 50 sau Super 9, rachete pe langa Agility! Nu ai bani, ia Agility, e nerusinat de fiabil! Te intereseaza si confortul, estetica -bla bla - ia People! si daca cei de la niba iti ofera drive test, NU AI FOST ACOLO INCA????? cati dealeri mai fac asta? Editat Februarie 22, 2009 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate