Cavaleru Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 A fost cineva acolo la service? ce puteti spune despre cum lucreaza mecanicii de acolo? preturile cum sunt? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Multumesc pentru raspunsul de pe topicul cu TDM, am adus ieri TDM'ul pentru un prieten, simpatica mobra. Ontopic: Am avut eu la ei in service Thundercatul, timp de 2 luni jumatate. Mecanicii lucreaza ok, preturile sunt acceptabile (erau, acum 2 ani..). Marea problema e cu piesele, dureaza 2-3 luni sa vina, insa nu tine neaparat de ei, asa ne trateaza Yamaha Greece pe noi, romanii. Cu cooroo. cit...? 2-3 luni...? pai au facut progrese mari...in 2004 am stat 7 luni ptr ceva piese...si nici nu au venit toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 hey hey nu e vorba de comandat piese sau ci doar de mecanica, uns, reglat, curatat, verificat, operatiuni de intretinere Multumesc pentru raspunsul de pe topicul cu TDM, am adus ieri TDM'ul pentru un prieten, simpatica mobra. Ontopic: Am avut eu la ei in service Thundercatul, timp de 2 luni jumatate. Mecanicii lucreaza ok, preturile sunt acceptabile (erau, acum 2 ani..). Marea problema e cu piesele, dureaza 2-3 luni sa vina, insa nu tine neaparat de ei, asa ne trateaza Yamaha Greece pe noi, romanii. Cu cooroo. pune-l sa bage nasu pe la noi la TDMisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Pentru asta sunt ok, dar pentru operatii curente mai bine citesti un pic manualul de service si le faci tu. Gratis. curata si sincroniza=t carburi. verificat joc supape, uns rulmenti jug si roti nu-s asa de simple prefer sa le faca un nene care stie ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate