Sari la conținut

Acident


Nitescu
 Share

Postări Recomandate

Aseara un grup de motociclisti se indreptau catre Arcul de Triumf.La 200 de metri de Perla catre Dorobanti ,de pe o straduta laterala iese un BMW X5 cu nr de Anglia.Acesta intra in plin intr-un motociclist (chopper suzuki),tarandu-l pana pe sensul celalalt dupa care a vrut sa fuga.O masina de politie care a vazut incidentul s-a luat dupa el oprindu-l .Soferul alcool 1,40 .Motociclistul dus la urgenta cu fracturi deschise .Mai multe nu stiu ca am ajuns dupa incident.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IAR????? DAR NU MAI TRECE NICI O ZI FARA SA SE INTAMPLE CEVA GRAV????? Dumnezeule, mi-e frica sa mai deschid forumul asta...mi-e frica sa mai ies pe strada....

Vroia sa paraseasca locul accidentului????? Si nu l-a linsat nimeni, asha de control....cu toata alcoolemia lui de 1,40.... se trezea instantaneu daca era luat la pumni si cu cashtile in cap...Na ca sunt violenta de dimineata...Sper sa se faca bine iar cretinul ala sa zaca in fundul puscariei si sa faca pe fetitza vro 5 ani de acum inainte....Sper ca bietul om sa fie ok...Bafta tuturor oameni buni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gresit. Postul de mai sus este mai relevant: alcoolemie 1.22 la mie. Fost acolo ... rog sa se stearga/inchida acest topic si sa se continue in cel mai mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...