soso-bum Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 asta se intampla cu voi ,cu sportivele; nu puteti derapa controlat sub nici o forma; si cu iju e mai usor da.................ij cedeaza din spite nu? sau e dat cu silicon cauciucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Am mai sapat (am vb cu un politist de circulatie) si mi-a zis in felul in felul urmator, daca nu a existat contact la accidente usoare (fara vatamari) nu prea poti face nimic, trebuie sa il dai in judecata (proces civil) si sa dovedesti ca din cauza lui ala s-a intamplat accidentul. In cazul accidentelor cu vatamare (mai ales grava) chiar daca nu a existat contact intre vehicule este incriminat cel ce a cauzat accidentul. Asadar cel mai bine e sa ne documentam pt a sti ce este de facut daca Doamne fereste se intampla ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate