Sari la conținut

Probleme Cu Scooter Peugeot V-click


alxemanuel
 Share

Postări Recomandate

astazi am vrut sa delimitez si eu din CDI , dar am 5 fire nu 6, si firul roz nu e , am roz cu alb , roz q negru , si am observat ca pe mufa cu firele astea roz este scris cu un marcar albastru litera L , pe CDI scrie 50CC. :-??

 

se pare ca nu am scapat de probleme , acum 1 saptamana am ajuns la 11.000 km si mi s-a rupt cablu de kilometraj, bine asta nu este o problema , problema este alta: cand plec de pe loc cu scooteru am demaraj bun apoi dintr-o data deabia mai trage, si ajunge destul de greu la 60 km/h ... ce s-a intamplat oare? carburatorul l-am tot curatat ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 97
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cureaua, ambreiajul...greu de spus asa pe nv. Verifica cureaua, posibil sa trebuiasca schimbata, la fel si rolele, curata filtrul de aer si cam atat initial. In cel mai rau caz o sa fie nevoie sa ii faci o segmentare.

 

Ca idee, mi-am scos si eu limitarea de la variator (merci Clodius de ajutor :kiss: ). Pana la 55 urca destul de bine (am 100 de kg :) ) apoi ceva mai greu pana la 60. Pe plat nu am trecut de 58-60. Probabil s-ar duce mai mult daca i-as delimita/schimba aprinderea incat sa permita mai multe rpm, dar asta ar duce la o uzura prematura a motorului. Asa ca ma multumesc cu 60 pana imi iau motocicleta :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cureaua cred ca trebuie sa o schimb ...dar uite ce mi sa intamplat in seara asta acum 2 h . . . m-am dus sa alimentez de la petrom si la intoarcere a trecut un tir pe langa mine foarte aproape era sa ma agate cu bara aia pe care are un stop, si ca sa evit asta , am tras pe dreapta dar drumu fiind in lucru este o diferenta de cativa centimetri buni pana pe o portiune mica de trotuar apoi vreo 1 m sau jumate de metru pana pe locurile oamenilor cu PORUMB , si cand am tras dreapta , pe trotuaru ala fiind pietris a luat-o scooteru de spate in toate partile si am sarit cu el in porumb , dar am facut in asa fel incat sa nu cad ....m-am lovit putin la piciorul stang cand am sarit deoarece l-am pus jos , in spatele meu era un prieten si el cu scuterul care a vazut toata faza, a venit ma ajutat sa il imping sa il scot din porumb pe sosea, m-am uitat sa vad daca a patit ceva , nu are absolut nimic inafara de cric , care s-a rupt :lol: , am dat sa il pornesc a pornit si ca sa raman uimit cand am plecat de pe loc , nu mai aveam probleme cu el :kiss:) adica am avut si demaraj bun si nu mai mergea ,,innecat'' ca inainte deci acum si-a revenit , merge bine :D) parca chiar mai bine ... :)) . . . cine stie ce a avut :drums: ...si ii multumesc lui D-zeu ca nu am patit nimic in seara asta :D ...asfalt uscat si sa auzim de bine..o sa atasez o poza sa vedeti mai bn locul cu pricina :drums: dar nu se vede asa bine

post-20390-1218052805_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prinderea este ok ...se poate repara ....trebuie sa gasesc un arc dinala tare si 2 suruburi. . . si il prind la loc

 

din nou probleme scu scooterul asta :| . . . de 2 zile imi porneste foarte greu . . .dau la buton vreo 10 min si deabia porneste . . . dar nu da niciun semn ca ar vrea sa porneasca si pana la urma porneste . . . dar nu tot timpul face chestia asta . . . de exemplu dimineatza ma chinui 10 min sa il pornesc dupa ce merg vreo 2 km cu el opresc si repornesc motorul merge ...iar la urmatoarea pornire nu mai vrea , si parca merge innecat ,mi se pare aca nu se alimenteaza, carburatorul este curatat , dar mi se pare ca este ff putina benzina in filtru de benzina . . . ( la starter nu pot sa il pornesc ca mi s-a stricat) oare ce sa aibe? sa fie de la pompa de benzina? daca a mai patit cineva chestia asta sau stie cineva va rog sa postati , ca am nevoie saptamana asta de scooter si acum m-a lasat :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din nou probleme scu scooterul asta :|...

 

1. Spala sau schimba filtrul de aer

2. Schimba bujia cu una de calitate (am auzit numai de bine despre ngk)

3. Schimba filtrul de benzina

4. Curata carburatorul si jiglerele (eventual si un reglaj al amestecului daca te pricepi. daca nu, mai bine nu te baga)

 

Daca dupa operatiile astea tot ai probleme la pornire sau in mers, ori ai probleme la aprindere (bobina probabil) ori la pompa de benzina.

Succes :cheers:

 

 

*Si acum problema mea. Impropriu spus problema, mai mult dilema.

Din cand in cand o mai iau pe prietena ca pasager pt drumuri scurte. Jucaria merge ok, trage, nu e problem. Dar ea trebuie sa stea cu picioarele atarnate pe langa scuter pentru ca ii este foarte incomod sa le tina in locul gandit cu cu.ru pt picioarele pasagerului, plus ca daca le tine acolo ma incomodeaza pe mine atunci cand opresc si pun picioarele jos.

Cum as putea monta niste scarite rabatabile pe el ? Gen cele de pe alte scutere sau de pe motoare.

Editat de Cap0ne
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi Cap0ne o sa ma ocup de el sambata ca acum nu am timp ... sper sa nu fie ceva grav , hmm niste scrite dinalea sau cum le zice m-ar interesa si pe mine ca scooterasu meu e cam micut si pasageru din spate sta cam incomod

 

am lucrat azi la scooter si am schimbat filtru de benzina si vad ca acum porneste , cel vechi avea mizerie in el .

 

 

 

Pe furtununasul ce vine din piston in filtru de aer am gasit benzina si ulei asa trebuie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Benzina nu stiu daca aveai, dar ulei cu siguranta. Filtrul de aer, dupa spalare, se imbiba cu ulei pt a retine particulele de praf :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, miros cu siguranta ai pt ca filtrul comunica direct cu carburatorul :)

De curiozitate, la cati km s-a rupt cureaua ? Baga si tu una cu kevlar daca tot o schimbi :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

la 11.022 km mi s-a rupt cablul de kilometraj, si am mai mers vreo 500km de atunci , deci pe la 11.500km s-a rupt cureaua :)) . . .

 

am vrut astazi sa imi scot limitarea de la variator ...si surpriza ... nu am :|

 

care stiti un site romanesc de unde imi pot face comanda online de curea pentru scooter DIMENSIUNI 669 18.1 ? ca nu gasesc si am fost la 2 magazine de piese pentru scootere si nu am gasit decat dimensiunile 724 (cva de genu) 17.1 si nu cred ca se potriveste

 

am schimbat si cureaua , am vopsit si carenele gri , si am schimbat si blocul lumini pe spate , sa vedeti diferenta dintre cel vechi si cel nou :blink:)

post-20390-1220011912_thumb.jpg

post-20390-1220011935_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

salut am o replica de vclick ... chinezarie din carrefour la 2000 ron ... vreau sa va spun ca am in jur de 2500 km facuti in oras si in afara ... jumatate din ei cu 2 persoane ... din prima zi am vazut ca fuge mai tare decat ar trebui .. dar nu mi-am pus semne de intrebare ... decat atunci cand am vazut ca plasticaraia carenei incepe sa se crape si sa se duca .. inclusiv stopul spate ... e vorba de un kingring q4t ... ceva de gen gopop runner .. cu motor in 4t .. 50cmc ... intrebare .. daca vreau sa ii schimb intreaga carena si sa ii montez una de peugeot vclick as avea probleme ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scrie mascot .. rich motors romania ... la partea cu potrivitul .. e posibil .. tocmai de asta as fi vrut sa cumpar o carena completa cap - coada ...

Mascot rich motors..sunt vreo 5 la bunica mea la tara.Cumparate din carrefour cu 2000lei.

La toate cele 5 au cazut carenele.Unul il are lipit cu scoici.Altul are cadrul rupt in doua(umbla asa cu el)..altu io cazut stopu spate s.a.

Motoarele sunt bine.Pana acum numa blana ii dadeau si mai merge inca!4000km au

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mascot rich motors..sunt vreo 5 la bunica mea la tara.Cumparate din carrefour cu 2000lei.

La toate cele 5 au cazut carenele.Unul il are lipit cu scoici.Altul are cadrul rupt in doua(umbla asa cu el)..altu io cazut stopu spate s.a.

Motoarele sunt bine.Pana acum numa blana ii dadeau si mai merge inca!4000km au

 

Pai daca dadea blana pe hartoape la tara deaia ii cad carenele se rupe cadru si altele, scuterele acestea nu sunt pentru plozii si tampiti care nu stie sa mearga, sunt facute pentru drumuri bune de mers decent cu ele.

Eu am scuter chinezesc de aproape 4 luni si are 5000 km si merg zi de zi cu el drum lung si arata ca nou si merge impecabil, nici un bec nu sa ars, nu merge ca la inceput dar asta e, imi trebuie curea si role deocamdata sunt cam uzate

Invatati sa aveti grija de ele si sa mergeti cu ele si dupaia sa vorbitii.

Editat de laur26
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu l-am condus prin iasi ... cu viteza legala ... si am 2500 km facuti ... mi-a picat stopul de pe spate ... dupa aia au inceput sa cada alte bucati tot din partea din spate .. nu am nicio problema altundeva decat in partea din spate .. de ce ? pentru ca la mine greutatea de pe sa se lasa pe carena ... nu inteleg de ce totusi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...