crazy_mouse_87 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 pe 13 plec la mare ...prima oara pe anul asta plec pe un xt125 si mai am sh pasager...o sa se mearga incet...cat merge mobra..ca nu prea fuge ea de fel asha.. . drumul o sa fie cel pe langa DUNARE..trecem cu bacul pe la Ostrov...vizitam cetatea sh monumentul adamclisi...oprire in vama veche...mancam ceva ..vedem o tzatza...facem o baie...si treb sa fugim spre casa ca deja este seara (ne intoarcem pe autostrada)... toata treab dureaza o zi ! cine doreste cine pofteste si cine are gaz de ars este invitat plecarea o sa fie de dimineata ...cat mai de dimineata:) o sa revin cu detalii pentru cine este interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Fain cred ca o sa merg si eu, cu pretena in spate dar 13 pica vineri, n-ar fi mai bine sambata si sa ramanem pana duminica cu cortu pe plaja? Astept detaliile... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Faincred ca o sa merg si eu, cu pretena in spate dar 13 pica vineri, n-ar fi mai bine sambata si sa ramanem pana duminica cu cortu pe plaja? Astept detaliile... Asfalt uscat! crezi ca mie nu mi-ar facea placere sa stau in wekend dar in wekend treb sa ma duc sa-mi castig painea:) sunt la munca din nefericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 frumos traseu,l-am facut cu CosX in urma cu 2 saptamani,drumul in proportie de 80% bun,peisaje super,trafic minim.Bacul costa 4 lei si pleaca din 30 in 30 de min inclusiv duminica.Asfalt uscat si drumuri bune sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 si eu m-as baga la o mare. tot usor, ca nu stiu daca apuc sa-mi fac carena pana atunci, dezi protectie la vant egala cu 0. tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate