rat_jawa Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 rateurile au revenit....nu este de la carburatoare (le-am curatzat, reglat, verificat). Nu este nici de la supape, pentru ca shi pe alea le-am verifica/reglat jocurile. Poate fi de la aprindere? am aprindere clasica, din aia cu platina, am shi aprinderea electronica dar inca nu am montat-o din lipsa de timp....are cineva scheme pentru montarea aprinderii electronice? daca da va rog sa mi le datzi shi mie prin mail radio_shantz@yahoo.com 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Aprinderea electronica. Roaga si tu un mecanic auto din vecinatate sa-ti spuna. Iti ia cateva minute. Rateuri: am avut si eu. Daca nu sunt supapele care scapa sau avansul atunci cauza este electrica. Fie bobina belita, fie releul belit, fie fisele, fie platina impuscata rau. Alta posibilitate ar fi ca bateria sa fie belita si astfel sa mearga mai mult fara ea stricand diodele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 sau bujie nasoala. incaerca cu alt set chiar daca alae care le ai acu sunt noi sau par ok la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 vorbeste mahh andrei cu manu.....ca iti da el schema de aprindere elctronica sau cauta pe forum ca parca pus el una pe aicea........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate