life_is_random33 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Am un gilera typhoon .. si a venit timpul sa ii iau niste piese si anume: placute frana ferodouri spate semnalizari bec fata(am inteles ca este foarte scump :-s) si saua este rupta(materialul de pe sa) .. si as vrea sa stiu daca gasesc undeva sa cumpar ori o sa intreaga ori doar materialul .. as fi recunoscator daca mi-ati recomanda un magazin unde pot sa gasesc toate astea in bucuresti. aa ... si ar mai fi o problema ... el merge impecabil .. prima ora prinde 90 fara probleme .. demaraj bun .. etc ... dupa 1 ora incepe sa se incinga .. si merge aiurea ... ... ce as putea sa fac sa nu mi se mai incalzeasca(as putea sa pun niste tuburi de aer care sa bata direct pe motor :-?? .... si consuma cam mult .. 6-7 la suta ) stiu ca o sa radeti dar daca ma plimb cu el jumatate de zi .. nu imi ajunge un rezervor .... + ca mananca mult ulei :-s ..are piston de 70 cmc .. sa fie asta cauza ? ... multumesc mult si .. asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 E cumva rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 nu .. e negru cu argintiu .. custum made :> am voie sa postez un link cu un filmulet cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 in general typhoonu consuma cam mult...si yo am avut unul si`mi lua cam 5% ...avea la fel set de 80...7 nu mi`a luat niciodata... Am un gilera typhoon .. si a venit timpul sa ii iau niste piese si anume:placute frana ferodouri spate semnalizari bec fata(am inteles ca este foarte scump :-s) si saua este rupta(materialul de pe sa) .. si as vrea sa stiu daca gasesc undeva sa cumpar ori o sa intreaga ori doar materialul .. as fi recunoscator daca mi-ati recomanda un magazin unde pot sa gasesc toate astea in bucuresti. aa ... si ar mai fi o problema ... el merge impecabil .. prima ora prinde 90 fara probleme .. demaraj bun .. etc ... dupa 1 ora incepe sa se incinga .. si merge aiurea ... ... ce as putea sa fac sa nu mi se mai incalzeasca(as putea sa pun niste tuburi de aer care sa bata direct pe motor :-?? .... si consuma cam mult .. 6-7 la suta ) stiu ca o sa radeti dar daca ma plimb cu el jumatate de zi .. nu imi ajunge un rezervor .... + ca mananca mult ulei :-s ..are piston de 70 cmc .. sa fie asta cauza ? ... multumesc mult si .. asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 in general typhoonu consuma cam mult...si yo am avut unul si`mi lua cam 5% ...avea la fel set de 80...7 nu mi`a luat niciodata... in general piaggio consuma mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 magazine ceva in bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Daca nu iti gasesti in apropiere te pot ajuta eu, si ti le trimit prin posta...taxa fiind unceva la vreo 7-8 ron. ID: llg_90 .......................... Cat despre consum, eu zic ca papa cam mult. Si se incinge pentru ca nu are o racire adecvata pt motor de 70cc. Ce racire are? Aer sau lichid? Editat Iunie 8, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Ce intreaba omul si ce-i raspundeti voi... Magazine: Paneuro pe Titulescu (langa Victoriei) si Scuter service la Tineretului (straduta de langa showroom-ul Kia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 ms frumos .. deja am vorbit cu baiatul de la victoriei .. si imi cumpar placute .. de service nu e nevoie ) .. le schimb eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Au magazin si la Tineretului. Ce nu gasesti la Victoriei iti incerci norocul la Tineretului. Un alt magazin de piese si totodata dealer este bykes.ro. Da-le un telefon sau cauta-i pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 la tineretului unde este magazinul ? .. pt ca eu stau la 2 minute de statia de metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Scuter service la Tineretului (straduta de langa showroom-ul Kia) Ia mai citeste inc-o data ce am scris cu o pagina inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate