santy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Profesoara il intreaba pe Bula: -Bula il iubesti pe tatal tau? -Nu ca ma bate! -Bula o iubesti pe mama ta? -Nu ca ma bate! -da pe cine iubesti mai Bula? -Pe FRANTA ca nu bate pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Pronosticuri pt meciurile viitoare? Ro- 3-2 - Italia Ro - 1-3- Olanda frumoase vise:) app ) azi am iesit cu steagu olandei in centru unde era meciul si strigam hai olanda se uitau broscari la mine p.s....frumosa golurile olandei...frumos meci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Frumoasa grupa: campionii mondiali au pierdut, vicecampionii au facut egal Ce va urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Sunt sanse sa nu fim descalificati.Daca Olanda castiga in meciul cu franta sunt aproape sigur ca in meciul Romania-Olanda no sa foloseasca ei titularii si o sa bage rezervele deoarece ei daca bat tot au golaveraj si ii doare la banana.. import va fii pt ei cand ies din grupe sa nu aiba titulari accidentati sau cel putin asa cred Ps: aaa si am uitat romania sa faca egal cu italia Editat Iunie 9, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Frumoasa grupa: campionii mondiali au pierdut, vicecampionii au facut egal Ce va urma? marquatu ala sa se masturbeze dupa ribery=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) ce prostie, discutii despre fotbal aici! bine macar ca e la scuteristi! ce bine a fost acum prin buc, ca era pustiu, toti fraierii lipiti de televizoare!..................................... Parerea mea despre fotbal: In TOP 5 cele mai idioate chestii din lume. CORECT !!! Editat Iunie 10, 2008 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 romania - italia 1-1 romania - olanda 2-1 Hai ROMANIA! Marque sau cum te cheama te rog sa pleci, tu nu esti cocolino si ne strici threadu, nu fi o pasarica rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 asa zic si eu ca o luam cu italia,avem o slabiciune pentri ei pe olandezi am putea sai batem vedem noi a si bineinteles ca mai nou pe cateun topic mai fierbinte sare cienva in sus sil strica tot....am observat asta.....tot timpu ii unu mai cu coarne ce mai traim in romania.....oameni foarte bogati si foarte saraci toti vor sa ajunga bogati,atunci toti sar crede Dumnezei,si aia nui bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 nici una....go fuck someone ) hahahahahahaha...foarte tare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabius Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ii batem pe italieni si pierdem sau facem egal cu Olandezii. Italia nu mai este nici pe departe echipa care a castiga mondialul, eu am spus mereu asta si nu m-a crezut nimeni. In meciul cu Olanda s-a vazut. Italia isi joaca ultima sansa cu noi, si trebuie sa iasa, si putem sa-i ardem pe contratac E bun si un egal cu Italia atata timp cat Olanda bate pe franta. HAI ROMANIA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulchen Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 totusi ar fi o minune sa ne calificam mai departe.....pe olanda nu cred ca o sa-i mai batem degraba(dupa cum au jucat in meciul cu italia,nu avem nicio sansa),totusi cu italia am putea face un egal......ceea ce nu ar fi de ajuns..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) totusi ar fi o minune sa ne calificam mai departe.....pe olanda nu cred ca o sa-i mai batem degraba(dupa cum au jucat in meciul cu italia,nu avem nicio sansa),totusi cu italia am putea face un egal......ceea ce nu ar fi de ajuns..... trece ROMANIA trece . . Daca nu rata mutu penalty si se termina 2-1 pt noi, atunci eram fara stres. Asa mai trebuie sa bata Olanda in seara asta si ROMANIA pe Olanda marti seara. Clasament : Olanda : 3pct Romania : 2pct Franta : 1pct Italia : 1pct . Editat Iunie 13, 2008 de schumy89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Sa nu va vad acum ca sariti pe Mutu. A fost totusi cel care a inscris si golul de 1-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Daca nu rata mutu penalty si se termina 2-1 pt noi, atunci eram fara stres. Daca Mutu nu rata penaltiul, putea sa se intample exact ce s-a intamplat la primul gol al lui Mutu. Sa dea Italia gol 1 (un) minut mai tarziu. Si nu numai un gol. Cine stie? Pana la urma e un rezultat echitabil. Cred ca a fost cel mai frumos meci de la Europene, si asta lasand la o parte incarcatura afectiva. si ROMANIA pe Olanda marti seara. Nu e nevoie nici macar de un egal. E suficient ca Franta si Italia sa se termine remiza si noi sa nu ne-o luam la mai mult de 2 goluri de la olandezi. Asta, sau sa castigam pur si simplu. Egalul nu ne ajuta. Ar fi asa, urmand ca departajarea sa se faca la golaveraj. Olanda....9 p Romania...2 p Franta.....2 p Italia.......2 p Editat Iunie 13, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 oricum ..Olanda ii cea mai tare din grupa! dupa mine.. 2 meciuri castigate si pe urma romania.. 2 egaluri(franta si italia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate