hector_4me Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Va salut stimabili motociclisti si membrii ai acestui forum ! A venit timpul sa imi iau si eu un calut,destul de cuminte , un Rieju Rs2 sau un Aprilia Rs . Momentan am gasit o oferta foarte buna pentru Rieju pe care as vrea sa o vad maine si as vrea sa fiu insotit de un cunoscator ,pentru ca nu ma pricep deloc, si nu vrea sa arunc banii aiurea . Sunt din Bucuresti si treaba e oarecum urgenta. Daca ma poate ajuta cineva sau stiti pe cineva care o poate face, lasati aici numarul de telefon si va voi contacta eu in cursul zilei de maine ... Precizez ca va veti alege cu o sticla de whisky Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Haideti mah, in bucuresti nu e nimeni ... nu se crede nimeni capabil sa ii aleg omului un motor bun ... urat, urat din partea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Ms pt sprijin ThunderByte Editat Iunie 10, 2008 de hector_4me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 bun. vine unul si'l sfatuieste sa cump un moto. el arata bine, merge exceptional dar dupa 500 kilometrii se ****. in cazul asta cine cade nasol in toata treaba??? cel care l'a sfatuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Si ce-o sa fac in cazul asta? Ma duc sa ii dau omului in cap... ? Nu... Omul a facut ce a putut in cazul asta,motorul mergea bine atunci,nu avea cum sa anticipeze chestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 in cazul asta este mai ok. mai asteapta sa vada lumea topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Daca nu se ofera nimeni pana la 15:30 o sa va las aici numarul de telefon poate intre timp pana diseara il vede vreun binevoitor... Cum ziceam ... 0741 096 456 ...Puteti da un beep / msj si va sun eu inapoi ... Am fost ,am vazut motocicleta care ma interesa ,ii multumesc mult de tot userului Andrei Silvasanu care m-a insotit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate