Sari la conținut

Echipament Enduro?


moto-spider
 Share

Postări Recomandate

salut. in vro luna daca am noroc imi iau si eu un Dominator sau Transalp (inca nu m-am hotarat, depinde de bani) dar as vrea sa imi cumpar deja de acuma echipament de protectie adecvat.

acuma eu am o pb.. deoarece nu cred ca o sa dispun de mai mult de 2500 de euro pentru echipament si motor dar nici nu as vrea sa cumpar echipament doar de umplutura.

dupa calculele mele daca as cumpara un motor pe la ~1700 euro mi-ar mai ramane in jur de 800 euro pt echipament. la banii acestia credeti ca se poate ceva? am auzit ca un echipament bun costa minim 1000 de euro :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine m-a costat 1000e, dar nu ii orice si ii chiar pentru enduro. Depinde totusi ce vrei sa faci cu transalpul(el ii ceva mai on road) sau dominatoru(mai offroad). Daca vrei sa mergi mai mult pe strada o casca integrala, o geaca(cu ceva protectii sof) si niste pantalni(tot cu protectii soft) din cordura, cizme si manusi toate pentru enduro-touring ar trebui sa iti fie ok. In rest daca te gandesti la ceva mai mult offroad iti recomand niste cizme si niste genunchere ceva mai de enduro(nu ii placut sa iti scapi motoru pe picioare mai ales cand are mult peste 150kg) si chiar o plasa de protectii. Si iara pentru mai mult enduro o casca de enduro-touring(gen casca de cross dar cu viziera) ar fi mai buna sa nu te sufoci(mai ales la viteza mica) si ofera mai multa vizibilitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...