fairplaybiker Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 SALUTARE CINE ARE CHEF, MOTOR ,BANI SI TIMP... POATE FACE O TURA CU NOI ,IN DATA DE 15 IULIE 2008 PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA-VIA -BUDAPESTA-VIENA-ALPI-VENETIA-ZONA RIMINI-MARANELO-MILANO-ALPI-ELVETIA-ALPI-RETUR..TURA TINE 14-15 ZILE BUGET MINIM DE VREO 800 EUR DE MOTOR,SE DOARME LA CORT UNDE SE POATE IN CHAMPING(PENSIUNI) SE VOR FACE IN JUR DE 200-300 KM ZILNIC SI TOATA TURA 4000-4500KM MAX,CINE A MAI FOST PRIN ASA TURA SAU TARI SI POATE SA IMI SPUNA LOCURI FAINE,PASURI IN AUTRIA,ELVETIA SAU ITALIA SI ALTE INFORMATII ASTEPT ..TRASEUL NU II BATUT IN CUIE POATE STAM SI 3 ZILE INTRUN LOC FRUMOS CARE MERITA TOTUL LA FATA LOCULUI ...ASTEPT DE LA CE CE AU MAI FOST IMPRESII SI SFATURI SI NU IN ULTIMUL RAND CAMARAZI DE DRUM(NOI SUNTEM CU 2 HONDA TRASALP,XT 660,SI UN HONDA VARADEROPANA ACUM ) /index.php?showtopic=224050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b34cez Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ...ASTEPT DE LA CE CE AU MAI FOST IMPRESII SI SFATURI ... Daca iti e de folos, am scris ceva pe aici: /index.php?showtopic=218620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) pune pe ruta si Zell am See - Kaprun ( aprox 90 km sud de Salzburg) de unde puteti face o tura pe Grossglockner pass obligatoriu intr-o zi senina http://www.seeblue.com/alpine/map.asp Editat Iunie 12, 2008 de Scufu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Uite ceva informatii de la tura noastra: /index.php?...16126&st=10 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 la 1.53 euro benzina pe Italia 800 nu cred ca sunt suficienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 super mishto filmarea...chiar super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) la 1.53 euro benzina pe Italia 800 nu cred ca sunt suficienti. Si eu cred la fel... La 14 zile nu o sa iesiti nici pe departe asa ieftin. Ia-ti rezerve. Cazarea e min.50-60euro/camera, mancarea min.15 euro/pers/masa, fara mofturi sau mai mult de o bere. Benzina e groaznic de scumpa, autobanda se aduna si se simte rau. Seara.. bere/alcool din market, mai ieftin. In traseul tau eu am mers pe Innsbruck - S.Moritz (fff.scump) - Lacul Como (traseu beton) sau recent in Dolomiti pe Trento - Ora - Ghetarul Marmolada - Passo Pordoi - Passo Falzarego (2117m) - Cortina d'Ampezzo (f.scump) - Dobbiaco (chiar prima pensiune pe stanga 30 euro/pers) >> traseu fantastic. Sa aveti bafta si o excursie beton. Editat Iunie 13, 2008 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go_cows Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) cazarea nu e 50-60 euro/camera. am fost anul trect si am stat la hotel 3 stele cu 20 euro/camera si in austria era si mic dejun inclus. autostrada in nordul italiei e ceva mai scumpa (am dat vre-o 100 euro dus-intors) si intradevar pe autostrada benzina e mai scumpa ca si in rest, la fel si junkfood-ul (autogrill). italia ii tot un fel de romanica de-a noastra un pic mai dezvoltata; austria merita vazuta si elvetia. si apropo anul trecut am facut calatorie pana in nisa si inapoie cu 700 euro pt 10 zile (acolo am stat la un prieten). se prea poate ca 800 de euro sa fie cam minimal dar un 1200 ar fi suficient. drum bun Editat Iunie 18, 2008 de go_cows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 cazarea nu e 50-60 euro/camera. am fost anul trect si am stat la hotel 3 stele cu 20 euro/camera si in austria era si mic dejun inclus. autostrada in nordul italiei e ceva mai scumpa (am dat vre-o 100 euro dus-intors) si intradevar pe autostrada benzina e mai scumpa ca si in rest, la fel si junkfood-ul (autogrill). italia ii tot un fel de romanica de-a noastra un pic mai dezvoltata; austria merita vazuta si elvetia. si apropo anul trecut am facut calatorie pana in nisa si inapoie cu 700 euro pt 10 zile (acolo am stat la un prieten). se prea poate ca 800 de euro sa fie cam minimal dar un 1200 ar fi suficient. drum bun Nu stiu cum a fost anul trecut dar acum 3 saptamani in nordul Italiei si in Austria nu am gasit cazare sub 55 camera si am cautat.Benzina pe autostrada in Italia era 1.53-1.55 iar in rest 1.49 si in Austria 1.30-1.34.Noi am facut 3.300 km aprox si am cheltuit 650-700 6 zile. /index.php?showtopic=222755 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocoon Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Recomand cu caldura traseul descris aici: /index.php?showtopic=169528 A fost facut in 14 zile, cazare numai la pensiuni/hoteluri, aprox 5000km si buget aproape 1500E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_hd Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Un loc de cazare pentru motociclisti in germania este destul de frumos si ieftin ,patronul este motocicilst.Cazarea ne-a costat 15 euro de persoana,camerele sunt mari si cu cate 8 paturi pentru grupuri de motociclisti.Noi lam gasit din greseala eram cu masina si cautam un loc de cazare. Poze cu brosura: si cateva poze facute de mine din pacate doar cu telefonul poze din bar: din camere: si pozele care sunt pe pereti: Editat Iunie 27, 2008 de razvan_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 /index.php?...24050&st=20 sa vedeti ce am facut si ce am vazut si cat a costat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate