CZU Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Salut ! Am cumparat un grup solo de la Cristi Tunaru si nu pot sa-l montez. Pur si simplu nu pot sa scot camasa interioara a rulmentului cu ace de pe vechiul pinion. Am incercat cu o presa facuta, am incercat si la cald, nimic. Fratilor aveti careva un rulment, sau macar camasa de la rulment, ca fac cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Daca ala vechi nu avea uzura mare, eu zic sa-l lasi asa (schimbi doar rolele si camasa exteriara). Daca nu vrei, atunci baga axul pe strung si scoate-l...la cutit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 PS Cred ca am inteles gresit... Daca nu iese...intr-adevar, trebuie rulment nou... Incearca la firmele care aduc piese, ai mari sanse sa gasesti ceva de calitate (gen SKF). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZU Postat Iulie 9, 2005 Autor Share Postat Iulie 9, 2005 Multumesc baieti, am reusit sa-l scot (cu un dispozitiv de prindere improvizat si cu ciocanul) Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 si eu am o problemă asemănătoare dar cu cămasa exterioară care este fisurata. A-ți careva un rulment care să potrivească în locul celui sovietic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate