globalbirotica Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cum se delimiteaza un cdi de kymco super 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 mai bine intreaba aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cum se delimiteaza un cdi de kymco super 8 uitate la sectiune motowell ...e o schema de cdi de la motowell magnet city probabil e la fel schema.... super e 2t sau 4t ? uitate la sectiune motowell ...e o schema de cdi de la motowell magnet city probabil e la fel schema.... super e 2t sau 4t ? sunt idiot..acuma vad in titlul topicului 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globalbirotica Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 merci pentru sfat si cu tot respectul daca stie cineva de unde sa cumpar un kit de 70sau 80 tot pentru kymco super 8 4t dar nu chinezarii multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 salutare! cunosc un tip care delimiteaza scutere kymco (in special super 8)... zicea ceva de o viteza maxima de 65-70km/h(la super8)... numarul lui de telefon,poate va ajuta: 0761883092. preturi negociabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 salutare! cunosc un tip care delimiteaza scutere kymco (in special super 8)... zicea ceva de o viteza maxima de 65-70km/h(la super8)... numarul lui de telefon,poate va ajuta: 0761883092. preturi negociabile! Sal, se mai ocupa acest tip de delimitare la s8?....ma intereseaza .Din cate am inteles acest model( S8 50cc) nu prea poate depasi 60Km/h nici cu kitt de 80cc.Asa o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Sal, se mai ocupa acest tip de delimitare la s8?....ma intereseaza .Din cate am inteles acest model( S8 50cc) nu prea poate depasi 60Km/h nici cu kitt de 80cc.Asa o fi? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufosu Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 stiu eu cum se delimiteaza Kymco super 8 TEL:0767161811 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufosu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 delimitare kymco super 8 suzuki_cata @yahoo.com Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Anuntul nu mai este valabil Mesaj completat Anuntul nu mai este valabil Mesaj completat Anuntul nu mai este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate