Sari la conținut

mikail

Membru
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mikail

  1. sigur a inteles... asa am patit si eu, (al doilea sezon) la scoaterea bateriei de pe moto am gasit-o aproape uscata, am completat cu apa distilata --- 12.5 V fara conectare la redresor. » Post actualizat in 29 Nov 2014 14:47 conditiile de utilizare au fost probabil in perioada foarte calduroasa , posibil ca releul sa incarce la maxim ....rezultatul? apa distilata din baterie se evapora, de aceea se recomanda completarea cu apa distilata , nu cu acid sulfuric.
  2. si eu sunt de aceesi parere, o sa incerc sa gasesc o solutie de ventilare a acumulatorului. mai studiez...!
  3. si eu ma gandeam ca problema este din cauza temperaturii, poate totusi instalatia in regimul actual de sarcina (supraincalzire) mai suporta consumatori care ar reduce din "fortarea" de incarcare ...zic si eu?!... sau pur si simplu din cauza temperaturii apa se evapora-teoretic normal la baterii cu mentenanta. Interesant ar fi daca sunt mai multi utilizatori de baterie Varta cu aceleasi pb.
  4. ma intrebam daca este normal sa ramana fara lichid, sau o fi "pe duca"
  5. la o verificare vizuala am constatat ca nivelul lichidului din baterie mai este aprox 20%(aproape goala), si totusi porneste fara probleme(voi completa cu apa distilata), a mai patit cineva asa ceva? asa am gasit-o si anul trecut inainte de "parcare pentru iarna"...am completat cu apa distilata(bateria tinuta in casa peste iarna) si a mers fara probleme anul asta. mentionez ca releul nu incarca mai mult de 14-15V.
  6. BanzayPosted 13 minutes ago Posted 11 minutes ago mikail, on 19 Oct 2014 - 13:54, said: E f ok. Nu e ciudatenie cum nu e exclus sa fie o baterie decenta, insa din experienta mea eu le-as prefera p-alea negre (vorbim de baterii da?) tks...o sa completez cu apa distilata si sper sa ma tina si la anul.
  7. asta-i modelul pe care il am, si masurat la borne dupa 2 saptamamani afara fara pornire are 12.44 V. ...revin cu "ciudatenia" ...porneste fara probleme....
  8. pai este Varta si anul trecut cand am scos-o de pe motor am gasit-o in aceeasi situatie(bineinteles ca am completat-o cu apa distilata pana la nivel ) si am mers anul acesta ...fara probleme. ciudat este ca porneste fara probleme si in conditiile aste cu nivel la minim
  9. gata...am scos bateria.... la o verificare vizuala am constatat ca nivelul lichidului din baterie mai este aprox 20%(aproape goala), si totusi pornea fara probleme(voi completa cu apa distilata), a mai patit cineva asa ceva? mentionez ca releul nu incarca mai mult de 14-15V.
  10. dupa vizionarea filmuletului postat aici sunt cam "bagat in ceata".......nu ma pot stapani din ras...."dorel asta e'tare"... Cred ca l-ai intrebat pe asta de mai jos, de ti-a dat asa raspuns: Nu e logic sa se opreasca motorul daca gazele nu mai pot fi evacuate? De ce mai exista esapament, daca motorul ar fi functionat fara probleme astupat? D-aia ai si primit raspunsuri la misto, pentru ca e ceva banal. E ca si cum tu nu mai poti da afara aerul din plamani, ce se intampla? Simplu, nu mai poti sa tragi aer proaspat (oxigen), fiindca deja esti full, si dupa nitel timp inima se opreste. Acelasi lucru se intampla si in motor, fiindca e nevoie de oxigen pentru ca arderea combustibilului sa aiba loc.
  11. mikail

    Kawasaki Vulcan

    Super tare.........o realizare demna de respect ! Cred ca s-a inspirat de la modelul BMW folosit in timpul celui de-al doilea razboi(cel mai fiabil pentru aceea vreme)
  12. sau putem veni pe la tine la un "suc" si parcam vreo 100 de motoare ...ce-o sa zica?''........
  13. bun..., poate gasesc pe aici (posesori BMW)una de vanzare... oricum multumesc..
  14. Va rog sa ma ajutati cine are cheie de bujii ...cu o poza ....pentru modelul meu BMW F650/1995. Vreau sa cumpar dar nu stiu ce dimensiune/model este. Poate are cineva de vanzare...multumesc.
×
×
  • Creează nouă...